Yardım Driver silmesi sonucu görüntü gelmiyor

PSU fişini çekin.

BIOS pilini çıkarın.

10-20sn boyunca açma tuşuna basın(PSU takılı değilken ve BIOS Pili çıkarınca)

BIOS pilini takın.

PSU fişini takın.

Açın.
Bu işlemi uygulayın BIOS sıfırlar

Benim anlamadığım, sürücü kaldırmadan önce sorun yoktu kaldırınca mı oldu?

Fiziksel nasıl bir sorun olabilir ki :unsure:
Anakartın logosu bile gelmiyorsa fiziksel bir sorun var. Windows gelene kadar ekran kartı drıvera ihtiyaç duymaz.

Anakartın logosu bile gelmiyorsa fiziksel bir sorun var. Windows gelene kadar ekran kartı drıvera ihtiyaç duymaz.
Zaten windows ekranının gelmesi için driver a gerek yok windows un otomatik kurduğu genel bir driver gibi bir şey var.

Garip bir durum.

Farklı bir ekran kartı takmanız mümkün mü ?

AMD'nin hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ?
Hocam rx570 kullanıyorum ama sorunu çözmüş olabilirim monitör değiştirdim ve görüntü geldi
Post automatically merged:

Hocam rx570 kullanıyorum ama sorunu çözmüş olabilirim monitör değiştirdim ve görüntü geldi
AMD'nin hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ?
Şimdi güvenli moddan çıkmayı deniyorum

Post automatically merged:

Şimdi güvenli moddan çıkmayı deniyorum
Monitörde sorun olabilir yazıcaktım ben de monitörde miymiş yani sorun?

Monitörde sorun olabilir yazıcaktım ben de monitörde miymiş yani sorun?
Yaptım oldu monitörde sorun yokmuş güvenli moda geçtiği zaman PC bazen çıkışları kapatıyormuş diğer monitör eskiydi onun çıkışları farklıydı denedim görüntü geldi güvenli moddan çıkıp şu an kullandığım monitörü taktım ve oldu

Yaptım oldu monitörde sorun yokmuş güvenli moda geçtiği zaman PC bazen çıkışları kapatıyormuş diğer monitör eskiydi onun çıkışları farklıydı denedim görüntü geldi güvenli moddan çıkıp şu an kullandığım monitörü taktım ve oldu
Şimdi driver silicekseniz dikkatlice ve ddu programı ile silin güvenli modda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,076
Üyeler
191,030
Son üye
ukucukk
Geri