Mikrofonu taktım fakat ses kaydediciye girince Ayarlardan Kurulum Yapmanız Gerekiyor dedi. Nasıl ayarlayabilirim ?Windows Ses Kaydedecisini açıp ses kaydı al, dinle. Mikrofonuna öyle bakabilirsin.
Çalışıp çalışmadığını denemek için bol basslı müzik aç, ardından sağ sol stereo testi yap.
![]()
Left / Right Stereo Sound Test (Online)
Check your loudspeakers left/right positionwww.audiocheck.net
Ek olarak sürücüsünü indir.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?Mikrofonu taktım fakat ses kaydediciye girince Ayarlardan Kurulum Yapmanız Gerekiyor dedi. Nasıl ayarlayabilirim ?
Mikrofon testi yapmaya çalışıyorum tepki yok hiçbir uygulamadaEkran görüntüsü atabilir misiniz?
elini kaldır ve yere yatİlk kulaklığım. Çalışıp çalışmadığına vb. nasıl bakarım? Mikrofonu nasıl kontrol ederim? Hiçbir bilgim yok.
Ses Ayarlarına gelin.Mikrofon testi yapmaya çalışıyorum tepki yok hiçbir uygulamada
https://www.desteksegment.com/urun/...-1-surround-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik ındırMikrofon testi yapmaya çalışıyorum tepki yok hiçbir uygulamada
Hocam teşekkür ederim fakat çözümü şöyle imiş. O attığınız ekranda sağda mikrofon gizlilik ayarları var. Oraya girdiğimde mikrofonun herhangi bir uygulamada kullanılmasına izin vermediğini gördüm. İzni verdikten sonra çalışmaya başladıSes Ayarlarına gelin.
Alıntıyı görüntüle
Ayarları açın, Sistem kısmına gelin, soldan Ses sekmesi. Buradan ayarlarınızı yapmanız gerektiğini söylüyor.