Neler Yeni

Yardım Drop plus mı ? Asus Tuf Gaming H7 mi ?

HVKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
HVK

Tuf H7 indirimde şuan ama çok fazla bilgi bulamadım hakkında, drop plus ile aynı fiyatlarda şuan ama hangisi daha kalitelidir ?

Birde HS35 büyük indirimde uygun fiyata bu kulaklığı alsam çok bir kalite farkı olur mu drop plus ile aralarında ?

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara

Tuf H7 indirimde şuan ama çok fazla bilgi bulamadım hakkında, drop plus ile aynı fiyatlarda şuan ama hangisi daha kalitelidir ?

Birde HS35 büyük indirimde uygun fiyata bu kulaklığı alsam çok bir kalite farkı olur mu drop plus ile aralarında ?
hs 35 okadr buyuk ındırımde degıl hocam normalde fıyatı 300 felan orada 900 yazdıgına bakma

• Beğen
Reaksiyonlar: HVKK

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
drop plus asustan h7 den daha iyi ses kalitesi mikrofon ve malzeme kalitesi olarakta ama kulağın buyukse drop plus rahatsız eder. 600 tl tuzlu bi fiyat gibi. hs 35 kullanmadım bilmiyorum.

• Beğen

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Drop Plus'ın indirime girmesini bekle derim ben. Bir ay önce 370'e aldım ben.

• Beğen

HVKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
HVK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de 1 aydır indirim bekliyorum ama pek yakalayamadım ve doların bu artışı ile indirim olsa dahi eski fiyatına inecekmiş gibi !
Yorumlar için teşekkürler...

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Ürünlerini başka bir firmaya imal ettiren :) Evet, biliyorum.
Güzel o zaman merdiven altı kaçak üretim gibi bahsetme lütfen. Benim işletmemde de fason üretim yapıyoruz. Sanki kaçak et kesiyoruz gibi bahsediyorsunuz ayar oluyorum. Kalite kontrol yapılmadan kabul edilmez hiçbir ürün. Sizin özelinizde genel bir yargıyı yıkmak istiyorum.

Kimera

80+ Bronze
Güzel o zaman merdiven altı kaçak üretim gibi bahsetme lütfen. Benim işletmemde de fason üretim yapıyoruz. Sanki kaçak et kesiyoruz gibi bahsediyorsunuz ayar oluyorum. Kalite kontrol yapılmadan kabul edilmez hiçbir ürün. Sizin özelinizde genel bir yargıyı yıkmak istiyorum.
Biz de seramik firmasıyız, başka firmalar için çalışıyoruz. Biliyorum.
Ancak Rampage'in güvenilirliği ve kalitesi benim için asla tam olamaz.
Daha önce Reddit'te klavyelerinde keylogger olabileceği konusunda bile gündeme geldi.
Bunun sebebi de klavyelerini yaptırdığı fason firmada çıkan bir sorundu.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Biz de seramik firmasıyız, başka firmalar için çalışıyoruz. Biliyorum.
Ancak Rampage'in güvenilirliği ve kalitesi benim için asla tam olamaz.
Daha önce Reddit'te klavyelerinde keylogger olabileceği konusunda bile gündeme geldi.
Bunun sebebi de klavyelerini yaptırdığı fason firmada çıkan bir sorundu.
Ben Rampage'i tanımam kral. Dünyanın en kötü markası seçilse umurumda olmaz. Davanızda haklısınızdır ona sözüm yok benim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,519
Üyeler
166,554
Son üye
keremykr
Top Bottom