Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Alıyorum bir sorun yok dimi drop plus bu kulaklik
al aşırı güzel bir kulaklık zaten bununla ilgili konu açmıştın heralde
Ne demek sende süpersinTeşekkürler alıyorum sağolun bilgiler için süpersiniz dostlar
Drop plus ve bir tanede rampage drop var 7.1 oda hangisi iyi acabaKendimde kullanıyorum güzel bi kulaklık ses kalitesi zaten muazzam. Denetim masasındaki ses ayarlarından bass boost'u işaretle ve aşşağıdaki settings kısmından frekans ayarını 100 db ayarını 9 yaparsan daha da bass ve ses kalitesi artıyor tavsiye ederim.
Drop Plus sonradan çıkan olanı ve özellikleri biraz daha fazla. Hem usb ile bağlayabiliyorsun hemde jak girişiyle. Ben usb'yle bağladım. Mute tuşları felan var yani ikisi arasında drop plus önde.Drop plus ve bir tanede rampage drop var 7.1 oda hangisi iyi acaba
Hayırlı olsun.Teşekkürler alıyorum sağolun bilgiler için süpersiniz dostlar
Drop Plus daha iyi, Drop sorunlu.Drop plus ve bir tanede rampage drop var 7.1 oda hangisi iyi acaba
Eyvallah sağol drop plus aldimHayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drop Plus daha iyi, Drop sorunlu.
Sağol drop plus aldım tavsiyelerinizle teşekkürler herkeseDrop Plus sonradan çıkan olanı ve özellikleri biraz daha fazla. Hem usb ile bağlayabiliyorsun hemde jak girişiyle. Ben usb'yle bağladım. Mute tuşları felan var yani ikisi arasında drop plus önde.