Drop Plus vs Cloud Earbuds

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Merhabalar. CS:GO ve PUBG için hangisi daha iyi olur? Earbuds ile ses iyi kasılır mı?

Bana paslamasan iyiydi. Cloud earbuds'ı hiç bilmesem de kulakiçi kulaklık kulaküstüyle bir olmuyor. Ses kasmada drop plus daha iyidir diye düşünüyorum.
kanka drop plus da senden daha bilgili varsa söyle onu etiketleyeyim ama gerçekten kulak içi olmuyor şuana kadar pc de bir sürü kez kulak içi kullandım birr koltuğa yaslanışımda tak kulağıdan çıktı o yüzden drop plus

kanka drop plus da senden daha bilgili varsa söyle onu etiketleyeyim ama gerçekten kulak içi olmuyor şuana kadar PC de bir sürü kez kulak içi kullandım birr koltuğa yaslanışımda tak kulağıdan çıktı o yüzden drop plus
Kablosu sorun değil.

kanka drop plus da senden daha bilgili varsa söyle onu etiketleyeyim ama gerçekten kulak içi olmuyor şuana kadar PC de bir sürü kez kulak içi kullandım birr koltuğa yaslanışımda tak kulağıdan çıktı o yüzden drop plus
Drop plus'ı benden iyi bilen var diye demedim, earbuds'ı bilmediğim için dedim. Muhtemelen drop plus daha iyi ama kim bilir? Kulakiçi daha maliyetsiz olduğu için belki daha kaliteli bir üründür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,722
Üyeler
195,439
Son üye
musanındeyneği
Geri