Hs 50 pro ama kedin yada köpeğin varsa drop plusArkadaşlar merhaba 400 lira bütcem var. Hem drop plus hemde hs50 pro aynı fiyatta (400 TL) hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
Forumda baya gezindim. Herkes ikiye bölünmüş kafam karıştı iyice ne alacağımı bilemedim.Oyun için drop plus. Günlük kullanım için yine drop plus. Her ikisinide kullanmış biri olarak drop plus.
HS 60 Pro ile HS 50 Pro arasında 7.1 ses kartı dışında bi fark yok ki ?Drop Plus HS60/HS60 Pro rakibi. Drop Plus alın.
Ses kartında olay zaten. Ses kartı olmayan HS50 PRO' yu drop plus ile kıyaslayanlara gülüyorum sadece.HS 60 Pro ile HS 50 Pro arasında 7.1 ses kartı dışında bi fark yok ki ?
Daha iyi ürün varken markası yüzünden yer yer ekstra ödeyip daha kötüsünü almam şahsenDrop plus bir tık daha iyi ürün lakin marka olarak Corsair ezer geçer. Garantilik veya arızalık bir durum olmasa drop plus daha tatmin eder. Ben hs50 pro alırım o ayrı başlarım 7.1 e mikrofon kalitesi biraz öznel gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrı olarak Hs50pro global anlamda daha değerli drop plus ı 30 dolar gibi bir fiyata alabiliyorsun çinden.