20.4.2 WHQL driver yüklemeyi deneyin eski ama stabilarkadaşlar benim sistemim az çok iyi olduğu için bu formu açtım herşeyin kutusu garantisi var yani hepsi yeni ancak oyunlarda drop yiyorum sıkıntı ne olabilir
Rx590 saphirre nitro+ se
ryzen 3600
prime b450M-K
Valoda drop yiyorsan tek sebebi işlemci. Valorant işlemci oyunudur l3 cachei yüksek bi işlemci lazım drop yememen için. 5700x3d işini görür.arkadaşlar benim sistemim az çok iyi olduğu için bu formu açtım herşeyin kutusu garantisi var yani hepsi yeni ancak oyunlarda drop yiyorum sıkıntı ne olabilir
Rx590 saphirre nitro+ se
ryzen 3600
prime b450M-K
bu oyunlardaki fps droplarını kesin çözermi veyahut pci yavaşlatır mı20.4.2 WHQL driver yüklemeyi deneyin eski ama stabil
Hocam adamin sistemi parasina olmus bu islemciValoda drop yiyorsan tek sebebi işlemci. Valorant işlemci oyunudur l3 cachei yüksek bi işlemci lazım drop yememen için. 5700x3d işini görür.
Yavaşlama olmaz ama kesin çözer mi onun da bir garantisi maalesef yok ama siz yinede bir deneyin rx590 için en stabil driver budroptan kastım fps misal 400 450 civarı düşüyor 150 100 e yani normal bir şey değil bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu oyunlardaki fps droplarını kesin çözermi veyahut pci yavaşlatır mı
Elinizdeki işlemci de valorant için yeterli
Dropla o işlemcinin gram alakası yok. 4590 ile oynuyorum stabil 100fps en yüksek ayarlar.Valoda drop yiyorsan tek sebebi işlemci. Valorant işlemci oyunudur l3 cachei yüksek bi işlemci lazım drop yememen için. 5700x3d işini görür.
Amd adrenalindeki ayarları stok ayara çek bir de öyle dene bakalım drop olucakmi.anladım driver sürümünden olabilir diyorsunuz şuanda indiriyorum deneyip hemen yorum yapacağım
Sence o işlemci ile 450den düşmeyebilir mi o fps? O fpsle max beklentisi 200fps falan olmalı droplar da normal.Dropla o işlemcinin gram alakası yok. 4590 ile oynuyorum stabil 100fps en yüksek ayarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd adrenalindeki ayarları stok ayara çek bir de öyle dene bakalım drop olucakmi.
tamamdır şuanda abartılı şekilde düşmüyor iyleşme çok oldu teşşekürler20.4.2 WHQL driver yüklemeyi deneyin eski ama stabil
Ne dedin anlamadım bu yazında ama yine dediğimi tekrar ediyorum isterse 3470 ile oynasın, yani drop yemesi ile işlemcinin iyi kötü olması alakalı bir şey değil. Bunu anlayabildiysen ne alâ.Sence o işlemci ile 450den düşmeyebilir mi o fps? O fpsle max beklentisi 200fps falan olmalı droplar da normal.