Drop yiyorum sebebi ne olabilir

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Merhaba sistemimde değişik bir sebepten dolayı drop yiyorum valorantta 120-210 arası fps değerleri alıyorum fakat drop yiyorum sistemim;
İntel İ7 2600
HD 6570
4GB DDR3 1600mhz cl9 ram
320GB HDD

sistemde boşta ram kullanımı %50 altına inmiyor oyunlara girince ram %90 lara çıkıyor ram çıkınca hdd de %100 e çıkıyor birbiriyle alakalılar mı bilmiyorum eğer sorun ram azlığı ise ram alabilirim ama sorun hdd de derseniz alamam maalesef hdd test sonuçlarını atıyorum buraya;
hdd.PNG
hddv2.PNG
6.PNG
8.PNG

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ramden kaynaklı ise 100-120 bilemedin 140 tl civarına bendekinin yanına uyucak 2.el ram linki atabilirsiniz

Sorun ram gibi geldi banada. Ama çok bütçeniz yoksa 2 gb ram bile yeter.

+4 GB ram daha ekleyerek, dual channel kullanman sistemi daha performanslı yapar.

Sorun ram gibi geldi banada. Ama çok bütçeniz yoksa 2 gb ram bile yeter.
sen bana bir ram atmıştın 200 tl ye de onu almam imkansız şuan

+4 GB ram daha ekleyerek, dual channel kullanman sistemi daha performanslı yapar.

H61H2-M12 uyar değil mi bu 2 side hem anakartıma hem diğer ram e

sen bana bir ram atmıştın 200 TL ye de onu almam imkansız şuan

H61H2-M12 uyar değil mi bu 2 side hem anakartıma hem diğer ram e
Şuanki ramın ile aynı özelliklerde attığım ramler. Sahibindende satılana pazarlık yapıp GET ile alabilirsin.

Şuanki ramın ile aynı özelliklerde attığım ramler. Sahibindende satılana pazarlık yapıp GET ile alabilirsin.
bendeki ram 1600mhz ama anakart 1333 destekliyor bu ram direkt 1333 sorunsuz çalışırlar değil mi beraber

bendeki ram 1600mhz ama anakart 1333 destekliyor bu ram direkt 1333 sorunsuz çalışırlar değil mi beraber
bunu al o zaman anakart yenilersen ilerde daha iyi olur.

bunu al o zaman anakart yenilersen ilerde daha iyi olur.
bazen aynı model ramlerde bile uyuşmazlık oluyor bunlarda olmaz değil mi iade almıyor çoğu satıcı çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,149
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri