Dropshipping nasıl yapılır? (Amazon,Ebay)

Aman kardeşim dikkatli ol, kolay satılabilecek ürünlerin ticaretini yap.
satılmamış ürünü koymuyorum best seller kısmından seçiyorum veya bazı dropshipping yapan kişiler de oluyor onların ürünlerine de bakıyorum

satılmamış ürünü koymuyorum best seller kısmından seçiyorum veya bazı dropshipping yapan kişiler de oluyor onların ürünlerine de bakıyorum
kanka selam youtubede gürkanzone var ondan mı izledin bende düşünüyorum anlattığın adımlar birebir uyuyor çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde 5inde yazmışssın 14 gün oldu hiç harektelilik varmı

kanka selam youtubede gürkanzone var ondan mı izledin bende düşünüyorum anlattığın adımlar birebir uyuyor çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde 5inde yazmışssın 14 gün oldu hiç harektelilik varmı
şuan vaktim az olduğu için yapamıyorum yapmaya başlıcam
bende o kanaldan izledim en son attığı 1.11 saatlik videosu

Konuyu biraz hortlatmış gibi olucam ama olumlu yönde gelişmeler elde ettiniz mi ?
Henüz yapmadım eriniyorum.Bütün her şey hazır ancak yapasım gelmiyor.Aklımda bir kaç soru var onlar aklımı karıştırıyor biraz.

Bu işin zorluklarını ya da kötü yanlarını bilen biri yazabilir mi ben de düşünüyorum çünkü

Bu işin zorluklarını ya da kötü yanlarını bilen biri yazabilir mi ben de düşünüyorum çünkü
Detaylı ders alın veyahut video izleyin en rahat öyle anlarsınız muhtemelen

Konunun cahiliyim dropshiping nedir? :D

Geri