vergi olayları nasıl oluyorBende çok araştırmıştım, takıldığım tek nokta ürün tedarikçisi. Tedarikçi bulabilseydim başlayacaktım her şey hazırdı.
Bildiğim kadarıyla şirket açıp onun üzerinden işletmelisinvergi olayları nasıl oluyor
Erken yaşlarda başlamak mental olarak vs çok etkiliyor insanı sevdiğin kişileri liseyi vs bitirmenin tavsiye ederim daha önünde uzun zaman varmerhaba 15 yaşındayım ve internetten para kazanmak istiyorum bu işlere erken yaşken başlamak istiyorum ve baya ilgim var ne önerirsiniz?
aslında tedarik işi o kadar da zor bir şey değil yurt dışında tedarik işi yapan Türkler de var zatenBende çok araştırmıştım, takıldığım tek nokta ürün tedarikçisi. Tedarikçi bulabilseydim başlayacaktım her şey hazırdı.
Yanlış hatırlamıyorsam sadece gelir vergisi ödeniyor, başka bir vergi yok.vergi olayları nasıl oluyor
Dropshipping yaparken şirket kurmaya gerek yok, kendini aracı olarak gösterip yapabiliyorsun bu işi.Bildiğim kadarıyla şirket açıp onun üzerinden işletmelisin
merhaba kardeşim sıkı bir araştırmacı ve inovatif ürünleri keşfetme yönelimin varsa yaşın nolursa olsun çok iyi para kazanırsın. tavsiyem öncelikle her türlü e-ticaret sitesinin arama motorlarını öğren arama motorunu anlamak püf noktalardan bir tanesi.merhaba 15 yaşındayım ve internetten para kazanmak istiyorum bu işlere erken yaşken başlamak istiyorum ve baya ilgim var ne önerirsiniz?
neden erken başlamak kötü anlamadımErken yaşlarda başlamak mental olarak vs çok etkiliyor insanı sevdiğin kişileri ben erken başladığım için pişmanım liseyi vs bitirmenin tavsiye ederim daha önünde uzun zaman var
Bizim Çin'de ve amerika'da tedarikçilerimiz var aslında tedarik işi o kadar da zor bir şey değil yurt dışında tedarik işi yapan Türkler de var zaten
Psikolojik olarak çok etkiliyor sevdiğin kişileri falan kaybetmen ya da sürekli gelen giden parayı yönetememek insanı mental olarak çok etkiliyor devam edememene ve pes etmene yol açıyorneden erken başlamak kötü anlamadım
Gelen parayı nerenin üzerine gösterecek şirket olmadan gelen parayı çekemez bile yanlış anlama ben bu işi yaptığım için diyorumDropshipping yaparken şirket kurmaya gerek yok, kendini aracı olarak gösterip yapabiliyorsun bu işi.
Dropshipping yapmanın farklı yolları varPsikolojik olarak çok etkiliyor sevdiğin kişileri falan kaybetmen ya da sürekli gelen giden parayı yönetememek insanı mental olarak çok etkiliyor devam edememene ve pes etmene yol açıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelen parayı nerenin üzerine gösterecek şirket olmadan gelen parayı çekemez bile yanlış anlama ben bu işi yaptığım için diyorum
peki ben aslında şeyden korkuyorum diyelim bi urun sattım benden vergi keserlerse yüksek miktarda altında kalırsam videolar izliyorum vergi ile bi yorumları yok arada kalıyorummerhaba kardeşim sıkı bir araştırmacı ve inovatif ürünleri keşfetme yönelimin varsa yaşın nolursa olsun çok iyi para kazanırsın. tavsiyem öncelikle her türlü e-ticaret sitesinin arama motorlarını öğren arama motorunu anlamak püf noktalardan bir tanesi.
youtube üzerinden tamamen ücretsiz çok güzel eğitimlere erişebilirsin. iyi bir ürün ve tedarikçi bulmak için çeşitli yazılımlar ve platformlar var öncelikle bunları tespit etmelisin. sonraki seviyede hangi ürün nerede tutar coğrafi parametreleride göz önünde bulundurarak kendine bir ürün nişi veya kategorisi bulup bunun üzerinden çeşitli reklam ilkeleri ile (facebook-google reklamları) veya amazon gibi bir e-ticaret platformu üzerinden ise yorum ve rating kasma gibi. öncelikle kendine bu işle ilgili bir altyapı oluştur, bilgisayarın varsa araştırma yaparken işini çok kolaylaştırıcaktır. birazda sağdan soldan sermaye bulmaya çalış başlarda ürünü tedarik edebilmen ve ürünü satıcak tanıtım/reklam ı yapabilmen için sermayeye ihtiyacın olucaktır. yaşın genç acelen yok bu işlerde aceleci olmadan fırsatları değerlendirmek kilit noktalardan biri.
burada aldığın bilgiler ile hiç bi şey başaramazsın kitap + gerçek bilgisi olan kişilerden bilgiler alıp iyi bi sermaye veya güzel bi zaman ile girmen lazım bu işe. Ek tavsiye: batu z izleyip başlamamerhaba 15 yaşındayım ve internetten para kazanmak istiyorum bu işlere erken yaşken başlamak istiyorum ve baya ilgim var ne önerirsiniz?
belli bir sınırın altında vergi ödeme yükümlülüğün yok bebişim işleri büyüttüğünde bilen bir mali müşavirle çalışabilirsinpeki ben aslında şeyden korkuyorum diyelim bi urun sattım benden vergi keserlerse yüksek miktarda altında kalırsam videolar izliyorum vergi ile bi yorumları yok arada kalıyorum