Bir program kullanmaniza gerek yok ki?Merhaba ds4 programı ile fifa24 oynamama izin vermiyor Anticheat den dolayı. kolu bilgisayara bağlamak için başka bir uygulama var mıdır acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim. Uzun zamandır çözüm bulamadım
uygulamaya gerek yok kablosuz denıyorsan bırde kablolu deneMerhaba ds4 programı ile fifa24 oynamama izin vermiyor Anticheat den dolayı. kolu bilgisayara bağlamak için başka bir uygulama var mıdır acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim. Uzun zamandır çözüm bulamadım
Kablosuz da oluyoruygulamaya gerek yok kablosuz denıyorsan bırde kablolu dene
Xbox kolu alMerhaba ds4 programı ile fifa24 oynamama izin vermiyor Anticheat den dolayı. kolu bilgisayara bağlamak için başka bir uygulama var mıdır acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim. Uzun zamandır çözüm bulamadım
kablosuzda dongle ıle oluyo tabı ama bazen dongle sorun cıkarıyorKablosuz da oluyor
direkt bluetooth üzerinden bağlayınca hicbir sey yapamıyorum bir program gerekiyor aynı şekilde kabloluda da bağlayınca bir herhangi bir işlem yapamıyorumBir program kullanmaniza gerek yok ki?
Hangi kontrolcuyu kullanıyorsunuz? Ve hangi platform?direkt bluetooth üzerinden bağlayınca hicbir sey yapamıyorum bir program gerekiyor aynı şekilde kabloluda da bağlayınca bir herhangi bir işlem yapamıyorum