DSG ile nasıl kalkış yapılır

bide beyler led matrix de böyle bir şey yokmuydu yaw

Öncelikle merhaba ilgilendiğiniz için sağolun

Araç Wolsvagen Tiguan 2022 1.5 TSI 150 hp 250 nm/t Elegance Paket Sport Modu ve Normal sürüç modu mevcut (isteüe bağlı triptonik şanzıman ile manuel çekilebilir)
araç ile diğer arkadaşlarımla eğlencesine kalkarken hiç verim alamıyorum kalkışıda fren gaz yaptığımda ise 2500 devirden sonra tıkanıyo ve birazda geriliyor eh nihayetinde güzelce kalkamıyor
sizce bu yöntem zararlımı yada bana önereceğiniz bir yöntem varmı
Yada araba yetersizmi?
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim sen ondan şikayetçi isen ben bayılayım öleyim:ROFLMAO: Bende iki tucson var biri 295 hp biri 132 hp. 132 hp olan atmosferik lpg li ailem kullanıyor çoğunlukla diğeri de kendim bizzat uğraşıp emek verdiğim bir araç, 132 lik bayılıyor yokuşta falan 165 tork araç 1550 kg zaten üstelik atmosferik ilk 2 vitese kadar güzel 3. vitesten sonra tırt geliyor ama diğerini zaten söylememe gerek yok yani fazla takma derim en kötü yazılım attır hava filtresi değiştir turbo falan değiştir. Bütçene göre önerim olabilir.

Çift kavrama araçta fren gaz yapılmaz zaten, ya manuele alıp devirinde kulakçıkla vitesi attıracaksın yada spor moda alacaksın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sen aracın kavramasını çabuk yersin, balata disk debriyaj set kavrama seti filtre vs lazım olursa ulaş bana. Senin gibi müşterim olsa keşke :d

Çift kavrama araçta fren gaz yapılmaz zaten, ya manuele alıp devirinde kulakçıkla vitesi attıracaksın yada spor moda alacaksın.

Bu arada sen aracın kavramasını çabuk yersin, balata disk debriyaj set kavrama seti filtre vs lazım olursa ulaş bana. Senin gibi müşterim olsa keşke :d
Haha tamam bari bi araba süpürgesi önerde ahır işlerim oluyo kirlenince çeksin

Kalkışı bilmiyorum ama aracı park ettikten sonra direkt P takmayın. N takın, el frenini çekin. Freni bırakın ardından P takın. Şanzımana ağırlık binmesin

Hocalarım ciddiyim bu arada şarjlı bir şey olursa güzel olur Elektrikli Süpürge

Öncelikle iyi akşamlar.
Hocam dalga geçmek için veya ironi için yazmıyorum. Üstteki videodaki araç accent era. Bu araçlarda 4 disk fren olan paketler hariç hiçbirinin freni güzel değil. Videodaki araçta da abs yok veya iptal edilmiş. Hiç bir absli araç frene asılınca böyle kızaklamaz. Bu ray misali gidiyor. Duruyor mu duruyor ama güven vermiyor.
Diğer video için de bu videoyu izlemenizi öneririm. Lastikte kötü olsa bu kadar kayması normal değil.
Gidiş ve motora bakarsak segmentinin bence en iyi araçlarından birisi. Motorun dizaynı , mukavemeti , sorunları vs. hiç biri üzmez

Öncelikle aracın çok güzel, Allahım kazasız belasız sürmeyi binmeyi nasip eder inşallah,
yakın bir arkadaşımdada vardı 2021 modeli, Bu vitesi manuele çok fazla alıyordu kalkışı felan daha iyi olsun diye bir zaman sonra DSG yi eline aldı aman diyim dikkat et, spor modu felan illa vardır ona al bence maksimum
dsg ele kendiliğinden geliyor hocam 2008 highline passat kullandık şanzıman yaptırdık 2015 jetta kullanıyoruz 2018den beri dsg yaptırdık 120 bin gibi. Dsg fırsat buldukça ele gelir zaten

Hocalarım ciddiyim bu arada şarjlı bir şey olursa güzel olur Elektrikli Süpürge
şarjlı arıyorum ben de ya hem ev ham araba için bulamadım hala güzel bi şey gidip dyson falan almak istemiyorum çok pahalı

dsg ele kendiliğinden geliyor hocam 2008 highline passat kullandık şanzıman yaptırdık 2015 jetta kullanıyoruz 2018den beri dsg yaptırdık 120 bin gibi. Dsg fırsat buldukça ele gelir zaten

şarjlı arıyorum ben de ya hem ev ham araba için bulamadım hala güzel bi şey gidip dyson falan almak istemiyorum çok pahalı
eklemeyi unutmuşum 2021 passatta da dsg yi elimize aldık ASKDNASDJKANS babam daha illallah etti manuel alıcam diyor passatı

eklemeyi unutmuşum 2021 passatta da dsg yi elimize aldık ASKDNASDJKANS babam daha illallah etti manuel alıcam diyor passatı
kankam şahsen 2017 golfüm vardı, 1 yıl gibi kullandım gelmesin diye her şey yaptım öyle hızlı felanda süren birisi değilim sadece şehir dışı yasal hızlar içinde gidiyorum maksimum, herhangi bir bana gideri olmadı DSG nin. Bilmiyorum hem şansa hem kullanışına bağlı bence

Öncelikle iyi akşamlar.
Hocam dalga geçmek için veya ironi için yazmıyorum. Üstteki videodaki araç accent era. Bu araçlarda 4 disk fren olan paketler hariç hiçbirinin freni güzel değil. Videodaki araçta da abs yok veya iptal edilmiş. Hiç bir absli araç frene asılınca böyle kızaklamaz. Bu ray misali gidiyor. Duruyor mu duruyor ama güven vermiyor.
Diğer video için de bu videoyu izlemenizi öneririm. Lastikte kötü olsa bu kadar kayması normal değil.
Gidiş ve motora bakarsak segmentinin bence en iyi araçlarından birisi. Motorun dizaynı , mukavemeti , sorunları vs. hiç biri üzmez
Bakımları düzgün yapılmamış bu aracın kaza kaydı var birde .videonun orjinalini izledim bu aracın. Yorumlardada insanlar yazmış zaten bunun normal olmadığını.

Bakımları düzgün yapılmamış bu aracın kaza kaydı var birde .videonun orjinalini izledim bu aracın. Yorumlardada insanlar yazmış zaten bunun normal olmadığını.
Süren bilir 4 disk era da kullandım kampana olanıda evet kampana olan zayıf fakat kaza yaptırcak duramayacak gibi bir zayıflık söz konusu değil. Blue ise çok farklı değildi blue'nun eraya oranla viraj performansı kötü.

Era-blue dan geçen golf ford gibi yere iyi tutunan araçlara bininice ralli pilotu gibi kullanabilecek ustalığa erişiyor. :D

Babamın 2009 team paket erası (4disk abs) bende 2021 corolla var.

Son düzenleme:
kankam şahsen 2017 golfüm vardı, 1 yıl gibi kullandım gelmesin diye her şey yaptım öyle hızlı felanda süren birisi değilim sadece şehir dışı yasal hızlar içinde gidiyorum maksimum, herhangi bir bana gideri olmadı DSG nin. Bilmiyorum hem şansa hem kullanışına bağlı bence
kanka ya hem şans işi hemde zaten hafızalı dsg olayı var arabayı hem babam hem ben kullanıyoruz ikimizin de sürüş tarzları ara hızlanmaları farklı. Ama dsg sornu yaşadığımızda hiç sürmüyordum arabayı. Biraz şans işi

Süren bilir 4 disk era da kullandım kampana olanıda evet kampana olan zayıf fakat kaza yaptırcak duramayacak gibi bir zayıflık söz konusu değil. Blue ise çok farklı değildi blue'nun eraya oranla viraj performansı kötü.

Era-blue dan geçen golf ford gibi yere iyi tutunan araçlara bininice ralli pilotu gibi kullanabilecek ustalığa erişiyor. :D

Babamın 2009 team paket erası (4disk abs) bende 2021 corolla var.
Corolla üzmez. Eğer Era 1.5 ise hem gider hem üzmez. Hocam aracı kötülemiyorum ama genel bir zayıflık var bundan bahsettim.
Ve evet Era blue kullanıp o segmente geçenler yeterince usta olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,397
Üyeler
192,324
Son üye
Ölücübombo
Geri