Hocam after da direk 14gb ram kullanıyor zaten buda sistemi acayip yavaslatıyor yanına bir single taksam çalısır mı ve sıkıntı çıkarır mı?yani oyun için 16 fazla bile ama render vs onu bilemiyorum ama her zaman dual kullanmak daha fazla performans verir
sıkıntı çıkarmaz çalışır da hani dual channel daha iyi ondan dedim yoksa aynı marka aynı clz aynı mhz alırsanız daha iyi olur yoska aynı mhz ve clz yeterlidir sıkıntı yapmazHocam after da direk 14gb ram kullanıyor zaten buda sistemi acayip yavaslatıyor yanına bir single taksam çalısır mı ve sıkıntı çıkarır mı?
2ram var suan pcde ben bir ara bir tanesini dual channel olan channele diğerine normal slota takmıstım sistem açılmamıstı ondan korkuyorum birazda acaba görüntü verir mi sistem?sıkıntı çıkarmaz çalışır da hani dual channel daha iyi ondan dedim yoksa aynı marka aynı clz aynı mhz alırsanız daha iyi olur yoska aynı mhz ve clz yeterlidir sıkıntı yapmaz
o anakart ile ilgili bir problem olabilir normalde sıkıntı çıkarmaması lazım deneyin bi alıp ramleri olmadı mecburen 2x8 yapacaksınız tekrar dual olarak2ram var suan pcde ben bir ara bir tanesini dual channel olan channele diğerine normal slota takmıstım sistem açılmamıstı ondan korkuyorum birazda acaba görüntü verir mi sistem?