Neler Yeni

DUALSENSE 5 ALACAĞIM YARDIMINIZ LAZIM

Aaahmt

80+ Silver
Merhaba iyi geceler dilerim. Yarın Dualsense 5 almaya gideceğim Amazon Almanyadan alınmış 1 yılda tr Eurasia garantisi bulunuyormuş kapalı kutu yani sıfır olacak sorum şu garanti durumunu nereden sorgulayabilirim ilk defa kol alacağım ve bilgisayarda kullanacağım. kutunun açılmamış oldugunuda nasıl anlayabilirim acaba bandrolu üstünde olması yeterli midir?

Herhangi bir sorunda Amazon Almanya veya TR de garanti ile ilgilenen herhangi bir dükkan ilgilenir mı?

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Merhaba iyi geceler dilerim. Yarın Dualsense 5 almaya gideceğim Amazon Almanyadan alınmış 1 yılda tr Eurasia garantisi bulunuyormuş kapalı kutu yani sıfır olacak sorum şu garanti durumunu nereden sorgulayabilirim ilk defa kol alacağım ve bilgisayarda kullanacağım. kutunun açılmamış oldugunuda nasıl anlayabilirim acaba bandrolu üstünde olması yeterli midir?

Herhangi bir sorunda Amazon Almanya veya TR de garanti ile ilgilenen herhangi bir dükkan ilgilenir mı?
Kutu hiç açılmadıysa saten üzerinde jelatini vardır ve jelatinin kalitesinden anlayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutu hiç açılmadıysa saten üzerinde jelatini vardır ve jelatinin kalitesinden anlayabilirsin.
Mesela orjinal favrikanın kutulamasındaki jelatinde asla yamukluk olmaz ama birisi kutuyu açıp profesyonel şekilde jelatinlese bile ufak tefek yamukluklar olur

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc için dualsense alınmaz. Gerçekten alınmaz. Pil ömrü çok kötü. Oyun desteği kötü. Zaten problemli bir kol.
Hocam o konu tartışılır ama xbox 9.nesilde pil derdi oluyor ekstra şarj edilen pil ve yuva masrafı olacak pillerle uğraşmak istemiyorum. Ayrıca ps düzenine biraz daha alışkınım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci kol olarak almayı düşünüyorum hocam sıfır veya ikinci el fark etmez

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
+1 Xbox 9. Nesil kol al geç
xbox kolunun allah belasını versin ne rahatlığı yav xbox aldım pişman oldum. arka tuşlar kesinlikle 4 parmak koyunca aralık yok rahatsız edici oluyor allahtan satıp dualsens aldım rahatım. göreceli şeyler bunlar bence.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
xbox kolunun allah belasını versin ne rahatlığı yav xbox aldım pişman oldum. arka tuşlar kesinlikle 4 parmak koyunca aralık yok rahatsız edici oluyor allahtan satıp dualsens aldım rahatım. göreceli şeyler bunlar bence.
Bende de tam tersi oldu o nasıl olacak ¿ .ddd

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular