Neler Yeni

DUALSENSE 5 ALACAĞIM YARDIMINIZ LAZIM

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
DSX almayı unuttum hocam teşekkür ederim :D. Bende kol alacağım diye mortal kombat 11 ve 1 yıllık ea play aboneliği aldım hikaye oyunları da az çok var kendime şimdiden iyi vakitler geçirme dileyiğle
hayırlı olsun bende daha sekiro duruyor days gone duruyor elden ring almayı düşündüm ancak çok pahalı

The Semih

80+ Gold
Merhaba iyi geceler dilerim. Yarın Dualsense 5 almaya gideceğim Amazon Almanyadan alınmış 1 yılda tr Eurasia garantisi bulunuyormuş kapalı kutu yani sıfır olacak sorum şu garanti durumunu nereden sorgulayabilirim ilk defa kol alacağım ve bilgisayarda kullanacağım. kutunun açılmamış oldugunuda nasıl anlayabilirim acaba bandrolu üstünde olması yeterli midir?

Herhangi bir sorunda Amazon Almanya veya TR de garanti ile ilgilenen herhangi bir dükkan ilgilenir mı?
jelatini dikkatli incele, dualsense kullanıldığını nasıl anlarsın sölimmi mor ışıkla :D

Aaahmt

80+ Silver

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mor ışık yanarsa kullanilmis mi oluyor hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim
mor ışıkta parmak izleri belli olur demek istemiş elinize bi eldiven geçirip mor ışık altında kullanıp kullanılmadığına bakabilirsiniz keza benimki sıfır gelmişti paketlemesinden belliydi fabrikadan sıfır olduğu

Aaahmt

80+ Silver
mor ışıkta parmak izleri belli olur demek istemiş elinize bi eldiven geçirip mor ışık altında kullanıp kullanılmadığına bakabilirsiniz keza benimki sıfır gelmişti paketlemesinden belliydi fabrikadan sıfır olduğu
Haa anladım hocam mor ışık bulamam maalesef ayrıca muhtemelen kutuyu ilk defa ben açacağım. Satıcıda 100 tl farkla vatandan 2022 Aralık ayında alınmış modelini gördüm kamuflaj desenli muhtemelen onu alacağım ve kafam rahat olacak 🙏 inşallah

lebron23

80+ Bronze
Komik kullandın mı hayatında

DUALSENSE çok iyi kol oyunlar da çok iyi hissediyorsun xbox daha iyi çalışıyor pc de eski yeni olsun bütün oyunlar da rahat bir şekilde oynuyorsun

önce terbiyeni takın.

Kullandım ve playstation 5’im var.

Pil ömrü Ds4 e kıyasla güzel oyun desteği konusunda katılıyorum ancak problemleri çözüldü ilk parti o problem renkli kollarla beraber drift sorunu çözüldü Sonu 1 ile biten numaralara eski parti 1A ile bitenler sonrasında çıkanlar (imzama yazdığım gibi bende sahibiyim) ayrıca Ps5 alma gibi bi planı yoksa da pek önermem gene
Pc için alınmaz. Mesele o.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Xbox süper kahramanımısın be mübarek, kim xboxa laf etse onu buluyorsun.
Xjlaxksxbkschid MAMİ evini biliyorum Ağa çok konuşma….. seni bulurum şaka Maka Ağa sende bana karşı söyledin bizim evde Xbox daha iyi diye PC için .d

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Xjlaxksxbkschid MAMİ evini biliyorum Ağa çok konuşma….. seni bulurum şaka Maka Ağa sende bana karşı söyledin bizim evde Xbox daha iyi diye PC için .d
Senin için iyi la sen tek rk oynuyorsun

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Rk ne Ağa xisbxosbxks

Rocket league, A.C Valhalla , God Of War 4, sekiro ,elden ring forza uncharted bunları ne ara unuttun 🗿 +(FIFA 23 pes 21 rounds witcher 3)
Saydığın oyunların çoğu xbox ta var saten uncharted ve god of war hariç

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr