Neler Yeni

DUALSENSE 5 ALACAĞIM YARDIMINIZ LAZIM

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Senin arka tetikler benim arka tetikler + D Padin bulunduğu konum ve touchpadin olmaması bi noktada da (ps oyunlarında mesela tlou da gitar detroit te başka birşeydi hatırlamıyorum)
valla 2 tane xbox kolu sipariş ettim farklı hesaplardan indirimde idi 1 tanesini sattım 1 taneside boşta duruyor hiç kullanmam ama beğenmedim çünkü dursun öyle :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam kamuflaj desen alacağım drif sorunu ile karşılaşır mıyım acaba? kodu da bulup paylaşayım sizinle
Eğer bahtsız bedevinin tekiysen bile çıkma şansı çok düşük benim elimdekinin sonu 1A ile bitiyor mesela FCC ID: önemli burda
IMG_20231113_013137.jpg

Aaahmt

80+ Silver
Onu sorman lazım evrak isterler drift dediğin l3 r3 analogları kendi kendine hareket etmesi mı
Hocam sorunla alakalı pek bilgim yok fakat yön tuşlarında bir sorun oluyormuş bende tecrübeli bir kişiden duyup sorunla alakalı bir video izledikten sonra kafama takıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bahtsız bedevinin tekiysen bile çıkma şansı çok düşük benim elimdekinin sonu 1A ile bitiyor mesela FCC ID: önemli burda
IMG_20231113_013137.jpg
Hocam kutunun altında bu kod yazıyor cfı-zct1w

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam sorunla alakalı pek bilgim yok fakat yön tuşlarında bir sorun oluyormuş bende tecrübeli bir kişiden duyup sorunla alakalı bir video izledikten sonra kafama takıldı
IMG_20231113_013137.jpg
aşağıya bıraktığım gibi FCC ID: yazan yere bakılmalı benimkide CFI-ZCT1W. çünkü bu model numarasıdır CUH-ZCT2U. bu cuh ile başlayan seriler Ps4 ile alakalı oluyor bu 2U mesela ds4 ün model numarası

Hocam kutunun altında bu kod yazıyor cfı-zct1w
hocam camo modelse zaten 1A dır diye biliyorum çünkü renkliler çıktığında 1A serisine geçildi

Aaahmt

80+ Silver
aşağıya bıraktığım gibi FCC ID: yazan yere bakılmalı benimkide CFI-ZCT1W. çünkü bu model numarasıdır CUH-ZCT2U. bu cuh ile başlayan seriler Ps4 ile alakalı oluyor bu 2U mesela ds4 ün model numarası

hocam camo modelse zaten 1A dır diye biliyorum çünkü renkliler çıktığında 1A serisine geçildi
Anladım hocam sanırım kutuyu açmadan anlayamıyorum o kodu. Kamuflaj desenli hocam

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
IMG_20231113_013137.jpg
ben alırken hiç dikkat etmedim orjinal çakma diye arkasını atsam size anlayabilirmisin acaba ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,637
İsim
Mert Can Ergün
Yön tuşlarında olmaz genellikle l3 r3 analogların da olur xbox gamepadda bile oluyor benim başıma gelmişti xbox gamepad vardı l3 analog tuşu kendi kendine hareket ediyordu tamirini o zamanlar 80 tl ye yaptırmıştım

Aaahmt

80+ Silver
Yön tuşlarında olmaz genellikle l3 r3 analogların da olur xbox gamepadda bile oluyor benim başıma gelmişti xbox gamepad vardı l3 analog tuşu kendi kendine hareket ediyordu tamirini o zamanlar 80 TL ye yaptırmıştım
Doğrudur hocam ilk defa kol sahibi olacağım daha önce hiç kol tecrübem olmadı bundan dolayı biraz yardıma ihtiyaç duydum yanıtlarınız için çok teşekkür ederim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Anladım hocam sanırım kutuyu açmadan anlayamıyorum o kodu. Kamuflaj desenli hocam
Dediğim gibi muhtemelen sonu 1A ile bitiyordur
ben alırken hiç dikkat etmedim orjinal çakma diye arkasını atsam size anlayabilirmisin acaba ?
Hocam replikaları daha yok gibi bişey olanlarda Abdullah abinin attığı ki bunlarda aslında ds4 çakması sadece dualsenseye uyarlamışlar

Aaahmt

80+ Silver
Yani sorun olmaz muhtemelen hocam teşekkür ederim

Hocam Amazon Almanyadan alınan bir ürünün 1 yıl tr eurosia garantisi olabilir mi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yani sorun olmaz muhtemelen hocam teşekkür ederim
çok aşırı derecede şanssız değilseniz olmaz şu zamana kadar 1 kişide yeni seride drift sorunu olanı görmüştüm oda instagramdaydı

Aaahmt

80+ Silver
çok aşırı derecede şanssız değilseniz olmaz şu zamana kadar 1 kişide yeni seride drift sorunu olanı görmüştüm oda instagramdaydı
Teşekkür ederim hocam umarım yaşamam öyle bir durum acaba yukarıda yazdığım durumla alakalı bilginiz var mı? Amazon Almanyadan alınan bir ürünün 1 yıl tr eurosia garantisi olabilir mi?

Top Bottom