Neler Yeni

DUALSENSE 5 ALACAĞIM YARDIMINIZ LAZIM

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Bi atayım hocam anlıyorsan garantisi felan var mı bakabiliyormusun acaba burdan. Versiyon u felan iyi mi?.

IMG_20231113_014127.jpg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yani sorun olmaz muhtemelen hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Amazon Almanyadan alınan bir ürünün 1 yıl tr eurosia garantisi olabilir mi?
Eurasia başlığı altında satılır eurasia garantisi olanlar mesela benim aldığım dönemden kalma bi fotoğraf (şubatta aldım)
1699828970589.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Teşekkür ederim hocam umarım yaşamam öyle bir durum acaba yukarıda yazdığım durumla alakalı bilginiz var mı? Amazon Almanyadan alınan bir ürünün 1 yıl tr eurosia garantisi olabilir mi?
Almanyadan alındıysa eğer almanya garantisi vardır eurasia olmaz kendiniz ithalatçıdan alsaydınız ithalatçı garantisi olurdu o kısımların nasıl işlendiğini tam olarak bende bilmiyorum maalesef

Aaahmt

80+ Silver
Almanyadan alındıysa eğer almanya garantisi vardır eurasia olmaz kendiniz ithalatçıdan alsaydınız ithalatçı garantisi olurdu o kısımların nasıl işlendiğini tam olarak bende bilmiyorum maalesef
Amazon almanyaya sorayım hocam o zaman bi çok teşşekür ederim yanıtlarınız için

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bi atayım hocam anlıyorsan garantisi felan var mı bakabiliyormusun acaba burdan. Versiyon u felan iyi mi?.

Alıntıyı görüntüle
Seninki de Avrupa ürünü ve 1A numaralı seriden yeni seri kısaca eski seri olsa sonu 1A yerine 1 ile biterdi yani kısaca güzel hayırlı olsun

Amazon almanyaya sorayım hocam o zaman bi çok teşşekür ederim yanıtlarınız için
Önemli değil bende uyuyamamıştım zaten baş ağrısından forumda takılmak zaman geçirmeme yardımcı oluyor hiç yoktan :)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Seninki de Avrupa ürünü ve 1A numaralı seriden yeni seri kısaca eski seri olsa sonu 1A yerine 1 ile biterdi yani kısaca güzel hayırlı olsun

Önemli değil bende uyuyamamıştım zaten baş ağrısından forumda takılmak zaman geçirmeme yardımcı oluyor hiç yoktan :)
eyw saol zahmet oldu.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Aaahmt

80+ Silver

Bende heyecandan uyuyamadım hocam çok garip bir durum :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende heyecandan uyuyamadım hocam çok garip bir durum :D
Geçen çarşamba arkadaşada aldırdım beyaz modelini 8-9 aydır kullanıyorum cidden memnunum üründen param olsa ps5 alacağım da para yok işte :(

Aaahmt

80+ Silver
Geçen çarşamba arkadaşada aldırdım beyaz modelini 8-9 aydır kullanıyorum cidden memnunum üründen param olsa ps5 alacağım da para yok işte :(
PS5 de iyi olurdu hocam inşallah bir gün nasip olur bize. Bu arada kol ile pcde hangi oyunları oynuyorsunuz hem tavsiye niteliğinde olur bana hocam :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PS5 de iyi olurdu hocam inşallah bir gün nasip olur bize. Bu arada kol ile pcde hangi oyunları oynuyorsunuz hem tavsiye niteliğinde olur bana hocam :D
bu arada DSX almanı öneririm 55 tl şuan steamda sanal şekilde xbox kolu olarak gösterip uyumluluk sorunu tuşların görüntüsü harici çözülüyor en çok bunları oynadım arada tek tük lies of p forza gibi oyunlarıda oynasam en çok vaktimi bunlarda geçirdim (gta5 biraz sorunlu olsa da ps3 te oynadığımdan çok fena gelmedi)
1699829519596.png

1699829535621.png

1699829548803.png

1699829558647.png

Aaahmt

80+ Silver
bu arada DSX almanı öneririm 55 TL şuan steamda sanal şekilde xbox kolu olarak gösterip uyumluluk sorunu tuşların görüntüsü harici çözülüyor en çok bunları oynadım arada tek tük lies of p forza gibi oyunlarıda oynasam en çok vaktimi bunlarda geçirdim (gta5 biraz sorunlu olsa da ps3 te oynadığımdan çok fena gelmedi)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
DSX almayı unuttum hocam teşekkür ederim :D. Bende kol alacağım diye mortal kombat 11 ve 1 yıllık ea play aboneliği aldım hikaye oyunları da az çok var kendime şimdiden iyi vakitler geçirme dileyiğle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,691
Üyeler
161,890
Son üye
RİVER
Top Bottom