Neler Yeni

DUALSENSE 5 ALACAĞIM YARDIMINIZ LAZIM

Aaahmt

80+ Silver
O tetik olayları silah kullandığın zaman da oluyor xbox bu özellik yok
Bu özelliğe bayıldım hocam hiç denemedim ama aşırı meraklıyım, aşırı heyecanlıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden mı alıyorsun
Evet hocam sahibinden görüp yarın elden almaya gideceğim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
Fotoğrafta kapalı olduğu yani üzerinde bandrolü olduğu gözüküyor hocam ayrıca satıcı kapalı kutu olduğunu belirtmiş
Kapalı ürünse sıkıntı olmaz takılma oraya

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Fotoğrafta kapalı olduğu yani üzerinde bandrolü olduğu gözüküyor hocam ayrıca satıcı kapalı kutu olduğunu belirtmiş
Geldiğinde şok olma sen yeterli benden söylemesi gümrük olaylarından dolayı bazen sıkıntılar çıkabiliyor kontrol edebiliyorlar.

IMG_20231113_012546.jpg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,378
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Pc için dualsense alınmaz. Gerçekten alınmaz. Pil ömrü çok kötü. Oyun desteği kötü. Zaten problemli bir kol.
Pil ömrü Ds4 e kıyasla güzel oyun desteği konusunda katılıyorum ancak problemleri çözüldü ilk parti o problem renkli kollarla beraber drift sorunu çözüldü Sonu 1 ile biten numaralara eski parti 1A ile bitenler sonrasında çıkanlar (imzama yazdığım gibi bende sahibiyim) ayrıca Ps5 alma gibi bi planı yoksa da pek önermem gene

Aaahmt

80+ Silver
Kapalı ürünse sıkıntı olmaz takılma oraya
Hocam drif sorunu oluyormuş dualsensede bu tür bir sorunda muhattabım kim olur onu merak ediyorum. Sizce Amazon Almanyadan alınmış bir ürünün 1 yıl tr Eurasia garantisi olabilir mi? Amazon Almanya bana yardımcı olur mu herhangi bir sorunda

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege

Sahibinden mı alıyorsun
şimdilik spider man oyununda test edebildim başka oyun indirirsem denerim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,378
İsim
Emre
Discord
necromancerr
valla tek doğru olsaydı herkes onu uygulardı uzun kullanımda herhangi bi sorun olmadı bende malesef. tutuşla alakalı olabilir xbox sevmememin tek sebebi arka tuşlar.
Senin arka tetikler benim arka tetikler + D Padin bulunduğu konum ve touchpadin olmaması bi noktada da (ps oyunlarında mesela tlou da gitar detroit te başka birşeydi hatırlamıyorum)

Aaahmt

80+ Silver
Pil ömrü Ds4 e kıyasla güzel oyun desteği konusunda katılıyorum ancak problemleri çözüldü ilk parti o problem renkli kollarla beraber drift sorunu çözüldü Sonu 1 ile biten numaralara eski parti 1A ile bitenler sonrasında çıkanlar (imzama yazdığım gibi bende sahibiyim) ayrıca Ps5 alma gibi bi planı yoksa da pek önermem gene
Hocam kamuflaj desen alacağım drif sorunu ile karşılaşır mıyım acaba? kodu da bulup paylaşayım sizinle

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Satıcı siz misiniz acaba? :D
benim xbox kolu öyle geldi çünkü neden bu kadar ezik büzük olmuş kutu ve açılmış oldugunu müşteri hizmetlerine söyledim onlarda gümrükten dolayı kontrol amaçlı açtıklarını söyledi ne kadar doğru bilemem ama 2025 kadar garantisi var.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,378
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sadece tetik olsa iyi hocam haptic feedbackte oyun deneyimini top seviyeye çıkartıyor mükemmel bi hissiyata sahip oluyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
Hocam drif sorunu oluyormuş dualsensede bu tür bir sorunda muhattabım kim olur onu merak ediyorum. Sizce Amazon Almanyadan alınmış bir ürünün 1 yıl tr Eurasia garantisi olabilir mi? Amazon Almanya bana yardımcı olur mu herhangi bir sorunda
Onu sorman lazım evrak isterler drift dediğin l3 r3 analogları kendi kendine hareket etmesi mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,879
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom