Neler Yeni

DUALSENSE 5 ALACAĞIM YARDIMINIZ LAZIM

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
PS kolları sakat bırakıyor kolu felc ediyor Xbox çok konforlu
valla tek doğru olsaydı herkes onu uygulardı uzun kullanımda herhangi bi sorun olmadı bende malesef. tutuşla alakalı olabilir xbox sevmememin tek sebebi arka tuşlar.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
Pc için dualsense alınmaz. Gerçekten alınmaz. Pil ömrü çok kötü. Oyun desteği kötü. Zaten problemli bir kol.
Komik kullandın mı hayatında
Mesaj otomatik birleştirildi:

DUALSENSE çok iyi kol oyunlar da çok iyi hissediyorsun xbox daha iyi çalışıyor pc de eski yeni olsun bütün oyunlar da rahat bir şekilde oynuyorsun

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Daha önce playstation cafede deneyimim oldu hocam o zaman bayılmıştım büyülendim resmen kısmetse yarın kavuşacağım inşallah
kaça geliyor kol acaba konuyu fazla okumadım ben 1 ay oldu galiba 2.100 TL'ye aldım indirimli :D

Aaahmt

80+ Silver

DUALSENSE çok iyi kol oyunlar da çok iyi hissediyorsun xbox daha iyi çalışıyor pc de eski yeni olsun bütün oyunlar da rahat bir şekilde oynuyorsun
Hocam bilgisayarda Dualsense 5 ile ne gibi eksilerim olur genelde hikaye oyunları ve fifa 23 oynamayı düşünüyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege

dualsens ilk defa tetik olayları varmış spider man oyununda oynadım gerçekten hissiyatı beni cezbetti.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
2200TL Sıfır kapalı kutu Amazon Almanyadan alınma 1 yıl TR Eurasia garantisi bulunuyormuş
yurt dışı gelince kontrol ediyorlar acabilirler o yüzden açık saçık görünce şaşırma kol sağlammı video çek ona baksan yeterli.

Aaahmt

80+ Silver
yurt dışı gelince kontrol ediyorlar acabilirler o yüzden açık saçık görünce şaşırma kol sağlammı video çek ona baksan yeterli.
Fotoğrafta kapalı olduğu yani üzerinde bandrolü olduğu gözüküyor hocam ayrıca satıcı kapalı kutu olduğunu belirtmiş

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
dualsens ilk defa tetik olayları varmış spider man oyununda oynadım gerçekten hissiyatı beni cezbetti.
O tetik olayları silah kullandığın zaman da oluyor xbox bu özellik yok

Sahibinden mı alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,881
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.