Aaahmt
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet buradan sorgulamaya çalışıyorum seri no 7den fazla kabul etmiyorGaranti Kontrol Aracı
services.sony.com.tr
Evet buradan sorgulamaya çalışıyorum seri no 7den fazla kabul etmiyorGaranti Kontrol Aracı
services.sony.com.tr
bunu deneyin SERİ no bu ancak bende bakamıyorum absürt bi sistem yapmışlarMerhaba sahibinden dualsense 5 aldim kutusunu ben açtım garanti durumunu öğrenmek için siteye girip kontrol etmek istiyorum ama seri noyu bir şekilde bulamadim bir sürü video izledim modelden modele değişiyor çok garip acaba hangi kisimda yazıyor 7 haneli sayi olmasi gerekiyor sanirim
FOTO
ÇOK ACİL
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Necromancerr
Bunu denemeye çalışıyorum fakat olmuyor. My sony sitesinde dualsense 5i nasıl kaydedebilirim ilk önce onu mu yapmak gerekiyor acaba?bunu deneyin SERİ no bu ancak bende bakamıyorum absürt bi sistem yapmışlar
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorumBunu denemeye çalışıyorum fakat olmuyor. My sony sitesinde dualsense 5i nasıl kaydedebilirim ilk önce onu mu yapmak gerekiyor acaba?
Olabilir üye olman gerekBunu denemeye çalışıyorum fakat olmuyor. My sony sitesinde dualsense 5i nasıl kaydedebilirim ilk önce onu mu yapmak gerekiyor acaba?
Bende bir seyler denedim 2023 8 ayda bitmiş gözüktü ama doğru degil sanirim
Hocam model no kabul etmiyor. Kategoride playstation bulamiyorum nasil yapmam gerekiyormysonye kayıt ediceksin ürünü
dualsense in uluslararası garantisi 1 yıl , aldığın çocuk vatandan falan mı almış öyleyse 2 yıl o firmada garantili olması lazımBende bir seyler denedim 2023 8 ayda bitmiş gözüktü ama doğru degil sanirim
Hocam model no kabul etmiyor. Kategoride playstation bulamiyorum nasil yapmam gerekiyor
Vatandan alınmış fatura mevcutdualsense in uluslararası garantisi 1 yıl , aldığın çocuk vatandan falan mı almış öyleyse 2 yıl o firmada garantili olması lazım
Hocam nasil faturayi sorgulayabilirim?dualsense in uluslararası garantisi 1 yıl , aldığın çocuk vatandan falan mı almış öyleyse 2 yıl o firmada garantili olması lazım
Sorgulayamazsın çocuk faturayı attıysa faturanın kesildiği tarihten itibaren 2 yıl garantili oluyor direktVatandan alınmış fatura mevcut
Hocam nasil faturayi sorgulayabilirim?