Kanka türkiyede fiyato yükselen bir şeyin fiyatı minimal indirimler hariç asla düşmezşu an fiyatları çok yüksek 1300lere düşmüştü acaba tekrar düşer mi
ya sıfır almak istiyorum hocamSahibinden uygun fiyata garantili bulabilirsin
bu saatten sonra zor
mor dualsense alacaktım 1799 a bekle dediler fiyatı düşer dediler ama 2k olmuşKanka türkiyede fiyato yükselen bir şeyin fiyatı minimal indirimler hariç asla düşmez
Sıfır da oluyor ben 800tl ye almıştım siyah modeli garantiliya sıfır almak istiyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
mor dualsense alacaktım 1799 a bekle dediler fiyatı düşer dediler ama 2k olmuş
Gittikçe artacak bence bilgin olsun trde fiyatı düşen bir şey görmedim 1-2 yıldır.anladım hocam eğer fiyatları düşmezse bakarım ona da
ya keşke alsaydım artıyor şu anda fiyatlarGittikçe artacak bence bilgin olsun trde fiyatı düşen bir şey görmedim 1-2 yıldır.
1 kere düşse alacagım da düşmedi dahacaBol bol düşüyordu 1300e. Bence bir daha düşmeyebilir yeni yılda.
Fiyatı normalde zamlanmadı ki. Firmalar talep çok diye karaborsadan satıyor. Hala fiyatı 1300. Ara sıra bakmak lazım. İllaki denk gelirsin. Ben 3 ay bekledim , o ara da da 1300 bir kaç kez olmuştu ama ben almadan stok bitmişti. Bende 3 ay sonra geçen hafta zorla alabildim.şu an fiyatları çok yüksek 1300lere düşmüştü acaba tekrar düşer mi
Ama mor rengi biraz zor denk geliyorFiyatı normalde zamlanmadı ki. Firmalar talep çok diye karaborsadan satıyor. Hala fiyatı 1300. Ara sıra bakmak lazım. İllaki denk gelirsin. Ben 3 ay bekledim , o ara da da 1300 bir kaç kez olmuştu ama ben almadan stok bitmişti. Bende 3 ay sonra geçen hafta zorla alabildim.
Şöyle açıklıyayayım o gün soğutucu alıcaktım işlemciye almadım 1 gün sonra 100 tl zam geldi , ondan öncede kulaklık alıcaktım 1000 TL'ye , 1450 oldu ..ya keşke alsaydım artıyor şu anda fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 kere düşse alacagım da düşmedi dahaca
ya beklemeyeceksin işte ben de bekledim 1800 olan moru 2k olmus 1500 olan siyah 1600 olmusŞöyle açıklıyayayım o gün soğutucu alıcaktım işlemciye almadım 1 gün sonra 100 TL zam geldi , ondan öncede kulaklık alıcaktım 1000 TL'ye , 1450 oldu ..