Neler Yeni

Dualsense PC de parasını hak ediyor mu ?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Başlıktaki gibi bir sorum var şu an elimde sadece zamanında 20 tl ye aldığım bir gamepad var ve açıkcası hiç kullanmıyorum internette dualsense in yazılımını yaptıklarını ve resmi yazılımın da yakında geleceğini gördüm.
Şimdi pcde kullanmak için bunu almaya değer mi hangi oyunları oynayabilirim elden ring satın almam açıkcası 500 tl çok fazla o oyun için onu hariç tutarsak forza 4 aklıma geliyor sadece
dualsense almaya değecek oyunları ve "şunun için alınır" dediğiniz şeyleri yazar mısınız

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram
Başlıktaki gibi bir sorum var şu an elimde sadece zamanında 20 TL ye aldığım bir gamepad var ve açıkcası hiç kullanmıyorum internette dualsense in yazılımını yaptıklarını ve resmi yazılımın da yakında geleceğini gördüm.
Şimdi pcde kullanmak için bunu almaya değer mi hangi oyunları oynayabilirim elden ring satın almam açıkcası 500 TL çok fazla o oyun için onu hariç tutarsak forza 4 aklıma geliyor sadece
dualsense almaya değecek oyunları ve "şunun için alınır" dediğiniz şeyleri yazar mısınız
Titriyor sadece o kadar pek bir olayı yok.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Dualsense'ten bağımsız FPS hariç her oyunu kolla oynuyorum ben. Benim için her oyuna lazım. Klavye mouse rahatsız geliyor. Direkt Dualsense almana değecek bir oyun yok. Dualsense'in o çok övülen özellikleri anca 3-5 oyunda çalışıyor. Onlar da genelde PS5 oyunları.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dualsense'ten bağımsız FPS hariç her oyunu kolla oynuyorum ben. Benim için her oyuna lazım. Klavye mouse rahatsız geliyor. Direkt Dualsense almana değecek bir oyun yok. Dualsense'in o çok övülen özellikleri anca 3-5 oyunda çalışıyor. Onlar da genelde PS5 oyunları.
Ben çocukluğumdan beri hep pcdeydim aslında forza için başladı bu hevesim ve belki ac serisi apex gibi oyunları da oynayabilirim diye düşündüm kulaklık kablosuz olduğu için yattığım yerden oynama hevesindeyim açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence pc için xbox alınmalı.
Ve Xbox daha ergonomik bence.
Xbox şekli pek hoşuma gitmiyor açıkcası tasarımsal ve dokusal olark ps tarafı daha hoş geliyor bana

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Ben çocukluğumdan beri hep pcdeydim aslında forza için başladı bu hevesim ve belki ac serisi apex gibi oyunları da oynayabilirim diye düşündüm kulaklık kablosuz olduğu için yattığım yerden oynama hevesindeyim açıkcası

Xbox şekli pek hoşuma gitmiyor açıkcası tasarımsal ve dokusal olark ps tarafı daha hoş geliyor bana
Kol ile rekabetçi FPS zor, baya zor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,237
İsim
Oğuz Oğuz

💚🤍 Xbox üzgün…😞

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
3

Hocam kullanan kadar bende öyle diyorum xboxı kullnınca yıllarca ps inkini nasıl kullanmışım dedim

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
madem çok bi esprisi yok bu kalitelisini almanın f710 alıp geçsem nasıl olur sizce

Hocam kullanan kadar bende öyle diyorum xboxı kullnınca yıllarca ps inkini nasıl kullanmışım dedim
onu da biliyorum ama genel olarak bi antisempatim var malesef

Stregone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Burak Toprak
madem çok bi esprisi yok bu kalitelisini almanın f710 alıp geçsem nasıl olur sizce

onu da biliyorum ama genel olarak bi antisempatim var malesef
Bence ds5 ya da ds4 alın f710/F310 analogları iyi değiller bazen rahatsız edebiliyor ds5/ds4 alırsanız yıllarca kullanırsınız.Bir bilgi daha bazı oyunlarda f310 ve f710 da olmayan touchpade dokunma istiyor onu hiçbir şekilde yapamıyorsunuz.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Bence ds5 ya da ds4 alın f710/F310 analogları iyi değiller bazen rahatsız edebiliyor ds5/ds4 alırsanız yıllarca kullanırsınız.Bir bilgi daha bazı oyunlarda f310 ve f710 da olmayan touchpade dokunma istiyor onu hiçbir şekilde yapamıyorsunuz.
Hocam ben f710 aldım herhangi bir eksiklik hissetmiyorum şu an en ufak açıya kadar algılıyor döndürdüğümde gaz tepkimesi de aynı şekilde sabit ve max olmayan hızda sürebiliyorum vs. bunlar bana yetti açıkcası zaten çok fazla kullandığım bir ekipman değil var olmasını istemiştim açıkcası sadece iş görüyor bu

Top Bottom