DracheN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,267
Hocam bluetooth belki yapabilir ona bir şey diyemem zaten stabil olmuyor kablosuz ama kabloyla hiçbir sorun yaşamadım 1 yıldır.Şöyle bir sorun hocam.
Hocam bluetooth belki yapabilir ona bir şey diyemem zaten stabil olmuyor kablosuz ama kabloyla hiçbir sorun yaşamadım 1 yıldır.Şöyle bir sorun hocam.
PC için Xbox kolu gerek. Uyumluluk konusunda tam destekleri var. PS kolları çok az oyunda destekli mecburen kolu Xbox kolu gibi gösteren yazılımlar kullanmak gerekiyor.Herhangi bir konsolum yok almayı da düşünmüyorum sadece pcde oyun deneyimini artırmak için gamepad arayışındayım. Fifa gibi oyunlarla aram yok, silah ve yarış oyunları yoğunluklu olarak oynarım. Bütçe, bluetooth vs. dert değil hangisi daha iyidir ve dualsense titreşim özellikleri bilgisayarla uyumlu mu?
Drift olayı kontrolcü ile alakalı direkt. Yıpranmış kollarda analoglar yanlış veri gönderiyor. Neyle bağlandığı önemli değil.Hocam bluetooth belki yapabilir ona bir şey diyemem zaten stabil olmuyor kablosuz ama kabloyla hiçbir sorun yaşamadım 1 yıldır.
Dualsense tabii kiArkadaşlar peki ben sadece FIFA ve pes oynuyorum ben hangi kolu alsam daha mantıklı olur
5 aydır kullanıyorum. Pişman olmayacaksın.Herkese teşekkür ederim kararımı xbox controllerdan yana kullandım. Dualsense hem özelliklerini destekleyen az oyun olması hemde 3. parti uygulamalarla uğraşmak istemediğim için tercih etmedim.
Alıntıyı görüntüle
Destekli oyunlarda bütün özellikler çalışıyor.Dualsense bilgisayarda tetik hassasiyeti vb. özellikleri çalışıyor mu?