PC için DualSense mi Xbox 9. nesil mi?

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
879
Herhangi bir konsolum yok almayı da düşünmüyorum sadece pcde oyun deneyimini artırmak için gamepad arayışındayım. Fifa gibi oyunlarla aram yok, silah ve yarış oyunları yoğunluklu olarak oynarım. Bütçe, bluetooth vs. dert değil hangisi daha iyidir ve dualsense titreşim özellikleri bilgisayarla uyumlu mu?

DualSense ile çok mutluyum 1 yılı devirdim başka kol aramadım

Herhangi bir konsolum yok almayı da düşünmüyorum sadece pcde oyun deneyimini artırmak için gamepad arayışındayım. Fifa gibi oyunlarla aram yok, silah ve yarış oyunları yoğunluklu olarak oynarım. Bütçe, bluetooth vs. dert değil hangisi daha iyidir ve dualsense titreşim özellikleri bilgisayarla uyumlu mu?
her ikisinide kulanmış biri olarak arkadaş vasıtasıyla flnda olsa xbox series s/x koları çok iyi rahat geldi bana

yaklasık 1.5 ay oncesınde ıncehesap uzerınden almıs oldugum xbox 9.nesil gamepadden memnun oldugumu ve tavsıye ettıgımı belırtmek ısterım

Her ikisini kullandım bence dualsense daha iyi ama uzun kullanımda yoruyor.

Hem uyumluluk olsun hem garanti olsun Xbox gamepad tavsiye ederim. Tetik tuşu bozuldu aradım garantiyi sorgusuz direkt değişim olarak sıfırını göndereceklermiş. Gelince gamepad tekrar yazarım.

Hem uyumluluk olsun hem garanti olsun Xbox gamepad tavsiye ederim. Tetik tuşu bozuldu aradım garantiyi sorgusuz direkt değişim olarak sıfırını göndereceklermiş. Gelince gamepad tekrar yazarım.
mıcrososft garantılımıydı

İnce hesaptan aldım.2 gündür kullanıyorum.Kesinlikle daha ergonomik geldi bana dualsense göre.Ayrıca batarya ölme muhabbetleride yok.Hep dualsense kullanmıştım alışamam diyodum ama çok beğendim tuşların hissiyatı vs.

Dualsense al keyfine bak adactif titreşim çok ayrı bişey bütün oyunlara atıyabiliyosun ayrıca daha iyi gameped
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense bilgisayarda tetik hassasiyeti vb. özellikleri çalışıyor mu?
Evet dualsensex uygulamasıyla istediğini yapabiliyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,161
Üyeler
175,172
Son üye
Vorteinac
Geri