Yardım PC için Xbox kolu veya DualSense mi almalıyım?

Kara cuma indirimine girer mi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense'nin dokunmatik olayını da sevdim

Pek anlamı olmayan bir özellik; bilgisayar için ekstra program olmadan, kendi oyunları dışında çalışmıyor. PC için en sorunlu gamepad DualSense’tir paranızı çöpe atmak istiyorsanız alabilirsiniz.

Benim saydığım ürünler büyük ihtimalle Kara Cuma indirimlerine girer, çünkü her indirim döneminde mutlaka indirime giriyorlar.

İndirim dönemlerinde GameSir G7 Pro yaklaşık 4700-4750 TL’ye düşüyor; bu bütçeye çıkabilirseniz oldukça premium bir gamepad almış olursunuz. Ancak bu bütçeye çıkamıyorsanız, GameSir Cyclone 2 de gayet iyi bir alternatif olacaktır.
Hocam gamesir cyclone 2 dualsense gibi araba ile giderken zeminin çakıl, asfalt, toprak olduğunu hissettirebiliyor mu

@Diavelin Xbox 9. Nesil kol mu alsam iyi olur veya bu gamesir cyclone 2 mi

Son düzenleme:
Hall effect yeni bir tetik türü olduğundan yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı. Dualsense'in veya Xbox 9. neslin böyle bir özelliği yok hatta benim 9. nesil Xbox kolum drift yapıyordu. Xbox'ın güzel yanı şu böyle durumlarda sıfırıyla değiştiriyorlar. onun dışında bütçeni belirtirsen önerebilirim.
Yeni değil. Hall effect çok uzun süredir var aslında.

Kurnaz firmalar aşınan potansiyometerli çubukları bilerek takıyorlar ki millet elindeki bozulduğunda tamir ettirmektense yenisini alsın.

Tabi Çin'in son zamandaki çok daha uyguna benzer kaliteyi sunacağını düşünmediler. Ondan dolayı da Hall Effect'in yeni revizyonları çıktı ve tekrar popüler oldu.

Bu arada Dualsense'de de sıfırı ile değişimi oluyordu ama hala oluyor mu bilmiyorum. Playstation Türkiye'den çekildiğinden beri bir bilgim yok servis konusunda. Eskiden çok iyilerdi.

Hocam gamesir cyclone 2 dualsense gibi araba ile giderken zeminin çakıl, asfalt, toprak olduğunu hissettirebiliyor mu

Sen en temizi Dualsense al, stickleri aşınıp kaymaya başlarsa hall effect ile değiştirirsin. Yapanlar var Türkiye'de.

Yeni değil. Hall effect çok uzun süredir var aslında.

Kurnaz firmalar aşınan potansiyometerli çubukları bilerek takıyorlar ki millet elindeki bozulduğunda tamir ettirmektense yenisini alsın.

Tabi Çin'in son zamandaki çok daha uyguna benzer kaliteyi sunacağını düşünmediler. Ondan dolayı da Hall Effect'in yeni revizyonları çıktı ve tekrar popüler oldu.

Bu arada Dualsense'de de sıfırı ile değişimi oluyordu ama hala oluyor mu bilmiyorum. Playstation Türkiye'den çekildiğinden beri bir bilgim yok servis konusunda. Eskiden çok iyilerdi.

Sen en temizi Dualsense al, stickleri aşınıp kaymaya başlarsa hall effect ile değiştirirsin. Yapanlar var Türkiye'de.
Hocam, DualSense’in PC’de Xbox koluna kıyasla destek açısından biraz geride kaldığını söylüyorlar. Xbox kolu daha fazla oyun tarafından destekleniyormuş. Ben genellikle Forza Horizon 5 ve çıktığında 6’yı, GTA 5 ve GTA 6’yı, Assassin’s Creed serisini oynayacağım; ara sıra da War Thunder oynarım.

Hocam, DualSense’in PC’de Xbox koluna kıyasla destek açısından biraz geride kaldığını söylüyorlar. Xbox kolu daha fazla oyun tarafından destekleniyormuş. Ben genellikle Forza Horizon 5 ve çıktığında 6’yı, GTA 5 ve GTA 6’yı, Assassin’s Creed serisini oynayacağım; ara sıra da War Thunder oynarım.
Basit uygulamalar ile Dualsense'e de kol desteğini verebiliyorsun.

Xbox kolu doğru daha fazla destekleniyor ama sen yeni teknolojileri de deneyimleme gibi hevesin varsa Dualsense full paket kontrolcü. Xbox'ta herhangi bir yenilik yok güncel modelinde.

Basit uygulamalar ile Dualsense'e de kol desteğini verebiliyorsun.

Xbox kolu doğru daha fazla destekleniyor ama sen yeni teknolojileri de deneyimleme gibi hevesin varsa Dualsense full paket kontrolcü. Xbox'ta herhangi bir yenilik yok güncel modelinde.
Bu saydığım oyunlar yeni teknoloji ile kullanılaniliyor mu

O halde bu demek oluyor ki pcde işe yaramıyor bu özellikler doğru mu anladım
Aynen, Sony oyunlarını ancak oynarsan var. Diğerlerinde simülasyon yapabiliyorsun bazı uygulamalar ile ama ne kadar memnun kalırsın bilemem.

Kesinlike Diavelin hocam gamepadlere fısıldar hem Hall Effect olmayan bir kola neden 2-3k veresin ki ? aynı bütçede kat kat iyileri varken

Kesinlike Diavelin hocam gamepadlere fısıldar hem Hall Effect olmayan bir kola neden 2-3k veresin ki ? aynı bütçede kat kat iyileri varken
o halde GameSir Cyclone 2 alıp geçiyorum

GameSir Cyclone2 xbox v9 kolundan daha mı iyi

o halde GameSir Cyclone 2 alıp geçiyorum

GameSir Cyclone2 xbox v9 kolundan daha mı iyi
En iysini yapmış olursunuz hocam xbox kolundan hem daha daha uzun ömürlü hem de daha sağlıklı olacaktır şimdiden hayırlı olsun

En iysini yapmış olursunuz hocam xbox kolundan hem daha daha uzun ömürlü hem de daha sağlıklı olacaktır şimdiden hayırlı olsun
Acaba kara cumayı mı beklesem o vakit düşer belki fiyatı

Geri