Neler Yeni

Yardım Dualsense sinir bozucu titreşim sesi

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Temiz kullandım, herhangi bir zarar görme durumu olmadı. Hem ses hem titreşim olarak hissediliyor bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Toz olması durumundan şüpheleniyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?

ridawkins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
berkay
toz değil bu. içinde bir şeyler gevşemiş araçlardaki trim sesi gibi düşünebilirsin plastik sonuçta. garantisi varsa yollayabilirsin ama dualsense kullanıcısı olarak durumun normal olduğunu söyleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta gevşeme durumu bile olmayabilir kol titrerken r1 l1 veya diğer tuşlarda titreşim oluyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ramazan Baygara
Temiz kullandım, herhangi bir zarar görme durumu olmadı. Hem ses hem titreşim olarak hissediliyor bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Toz olması durumundan şüpheleniyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Kontrolcuyu kulağına soktuğunda böyle ses geliyorsa normal bendede öyle yoksa yere düşmüştür vs gevsemistir zaten çok narin bunlar dualshock gibi değil temiz bakmak lazim

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
toz değil bu. içinde bir şeyler gevşemiş araçlardaki trim sesi gibi düşünebilirsin plastik sonuçta. garantisi varsa yollayabilirsin ama dualsense kullanıcısı olarak durumun normal olduğunu söyleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta gevşeme durumu bile olmayabilir kol titrerken r1 l1 veya diğer tuşlarda titreşim oluyor mu
r1 l1 tuşlarında titreşim olmuyor sanırım dikkat etmedim. Garantisi var ama her zaman yapmıyor bu sesi, uğraşmaya değer mi bilemedim.

Top Bottom