Neler Yeni

Dualshock 4 beyaz ışık sorunu (PC)

Aterzhy

80+
Elimde bir adet dualshock 4 var ds4 windows ile dün e kadar sorunsuz kullanıyordum dün ilk defa gamepad i kapatmak için ps + options tuşuna bastım kol kapandı fakat tekrar açmak istediğimde 0.5 sn yeşil ışık yanıp sönüyor ardından da beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor ve gamepad kendi kendine kapanıyor hiçbir şekilde bluetooth ile eşleştiremiyorum arkasındaki delikteki tuş ile resetledim fakat bir işe yaramadı hala beyaz ışık problemi devam ediyor kablo ile bağlayınca sorunsuz çalışıyor mavi ışık yanıyor ve tüm fonksiyonları kullanabiliyorum şarjı bitmiştir diyebilirsiniz fakat şarjı full

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,745
İsim
Kgn
normalde o şekilde kullanıyordum zaten fakat şimdi basmam hiçbir işe yaramıyor ps tuşuna basıp çalıştırdığım gibi üstteki mesajda yazdıklarım oluyor
şimdi tekrardan da okudum hocam.
DS4 Windows uygulaması olmadan da kullanabilirsiniz
Bende Yenilenmiş Kol mevcut.Direk kablo veya bluetooth ile kullanabiliyorum

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
Elimde bir adet dualshock 4 var ds4 windows ile dün e kadar sorunsuz kullanıyordum dün ilk defa gamepad i kapatmak için ps + options tuşuna bastım kol kapandı fakat tekrar açmak istediğimde 0.5 sn yeşil ışık yanıp sönüyor ardından da beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor ve gamepad kendi kendine kapanıyor hiçbir şekilde bluetooth ile eşleştiremiyorum arkasındaki delikteki tuş ile resetledim fakat bir işe yaramadı hala beyaz ışık problemi devam ediyor kablo ile bağlayınca sorunsuz çalışıyor mavi ışık yanıyor ve tüm fonksiyonları kullanabiliyorum şarjı bitmiştir diyebilirsiniz fakat şarjı full
Bluetooth ayarlarından kolun bağlantısı komple kesin. Sonra blueetooth ekranında ; önce "Share" tuşuna basılı tutun ve tuşu bırakmadan "PS" tuşuna basılı tutun. Blueetooth cihaz ekleme ekranında kolu bulun ve bağla diyin. Ondan sonra cihazda beyaz ışık yanık kalacak sürekli. Artık Steam vb. istediğiniz yere bağlayabilirsiniz. Beyaz ışığıda eğer Steama bağladıysanız ayarladan değiştirebilirsiniz.

Aterzhy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bluetooth ayarlarından kolun bağlantısı komple kesin. Sonra blueetooth ekranında ; önce "Share" tuşuna basılı tutun ve tuşu bırakmadan "PS" tuşuna basılı tutun. Blueetooth cihaz ekleme ekranında kolu bulun ve bağla diyin. Ondan sonra cihazda beyaz ışık yanık kalacak sürekli. Artık Steam vb. istediğiniz yere bağlayabilirsiniz. Beyaz ışığıda eğer Steama bağladıysanız ayarladan değiştirebilirsiniz.
sorun şu ki kol zaten bağlanmıyor bilgisayar üzerinden bluetooth a bağlı olarak gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi tekrardan da okudum hocam.
DS4 Windows uygulaması olmadan da kullanabilirsiniz
Bende Yenilenmiş Kol mevcut.Direk kablo veya bluetooth ile kullanabiliyorum
sorun ds4 windows programında değil kol direkt olarak bilgisayarın bluetoothuna bağlanmıyor

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
sorun şu ki kol zaten bağlanmıyor bilgisayar üzerinden bluetooth a bağlı olarak gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun ds4 windows programında değil kol direkt olarak bilgisayarın bluetoothuna bağlanmıyor
önce share+ sonra ps tuşuna bastığınızda kolda hızlı hızlı ışık yanıp sönüyor mu? Birde bilgisayar kolu görüyor ama bağlanmıyor mu yoksa komple görmüyor mu?

Aterzhy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce share+ sonra ps tuşuna bastığınızda kolda hızlı hızlı ışık yanıp sönüyor mu? Birde bilgisayar kolu görüyor ama bağlanmıyor mu yoksa komple görmüyor mu
evet önce share sonra ps tuşuna bastığımda ışık beyaz olarak hızlı hızlı yanıyor ve sonra kol kendini kapatıyor

Top Bottom