Neler Yeni

Dualshock 4 Beyaz ışık sorunu.

Tesa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Merhabalar,
Dualshock 4 kolumu bilgisayara bağlamak istediğmide SHARE+PS tuşuna bastığımda beyaz ışık hızlıca yanıp sönüyor bluetooth arama moduna geçmiyor.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Merhabalar,
Dualshock 4 kolumu bilgisayara bağlamak istediğmide SHARE+PS tuşuna bastığımda beyaz ışık hızlıca yanıp sönüyor bluetooth arama moduna geçmiyor.
hızlıca yanıp sönünce bt arama moduna geçmiş demektir emin misin?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Evet eminim bir süre hızlıca yanıp sönüyor ve kapanıyor.
ps4 e mi bağlıcaksın bilgisayara mı?
Düzeltme: pardon bilgisayar olarak yazmışsın zaten. hızlıca yanıp sönerken bilgisayardan bt'ye girip yeni cihaz ekle deyip üsttekini seçiceksin normalde o şekilde görecektir

Tesa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
PS4 kullanmıyorum bilgisayara bağlamak istiyorum fakat bir türlü bağlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo ile düzgün çalışıyor fakat kablosuz bi gamepadi neden kablolu kullanayım
hızlıca yanıp sönerken bilgisayardan bt'ye girip yeni cihaz ekle deyip üsttekini seçiceksin normalde o şekilde görecektir

Yasin Çınar

80+ Bronze
Merhabalar,
bilgisayara bağlıyacaksan kabloyla bağlan bir de ds4 windows diye bir uygulama var onu indir bilgisayarına

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
hızlı yanıp sönerken ayarlardan bluetooth cihaz ekle diyeceksin eşleştirdikten sonra sadece ps tuşuna basarak açman yeterli

bilgisayara bağlıyacaksan kabloyla bağlan bir de ds4 windows diye bir uygulama var onu indir bilgisayarına
fifa oynayacaksan çakışıyor tüm ayarlar sıfırlanıyor her defasında, kullanmana gerek yok otomatik algılıyor zaten fifa bilgin olsun.

ayrıca steamde bazen sorun yaratabiliyor, steamden oyun oynamadığında kapatmanı tavsiye ederim.

Tesa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar fakat sorun ekteki videodada bulunmakta bir türlü çözemedim ve cihaz ekle kısmında gözükmüyor kol

Bu sorunun çözümünü arıyorum PC tarafında çözemedim bir şekilde çözecek varsa şimdiden eline sağlık

Çözümünü bilen yok mu?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,686
Üyeler
172,720
Son üye
Mkrkmz