Neler Yeni

DUALSHOCK 4 TEPKİ VERMİYOR YARDİMMM!!

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Arkadaşlar iyi günler elimde bir tane ds4 kol var V2 normal calisiyordu geçen gün açmaya çalıştım ama çalışmadı şarj alıyor ama açılmıyor kol bizim burda Suriyeli bi tamirci var götürdüm baktı dediki bunun bizde yedek parçası yok nasil bi yol izlemem gerek kendim ne yapabilirim tamirciye götürmekte istemiyorum evde belki kendi basima uygulayabilecegim bir yöntem vardır

Saintes Maries

80+ Bronze
Arkadaşlar iyi günler elimde bir tane ds4 kol var V2 normal calisiyordu geçen gün açmaya çalıştım ama çalışmadı şarj alıyor ama açılmıyor kol bizim burda Suriyeli bi tamirci var götürdüm baktı dediki bunun bizde yedek parçası yok nasil bi yol izlemem gerek kendim ne yapabilirim tamirciye götürmekte istemiyorum evde belki kendi basima uygulayabilecegim bir yöntem vardır
profil fotoğrafına o iti koymandandır ki akıl sağlığın pek yerinde değil. o sebepten fazla bir şey demeyeceğim ama sana tavsiyemdir: kim olduğunu bilmediğin herifleri profiline koyma.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hem profiline yaşama hakkı olmayan hayvanları koyuyorsun, hem de s*riyelilere iş veriyorsun. Öncelikle s*riyelilere götürme. Çözüm olarak tam sorunu google'a ingilizce olacak şekilde yaz, yabancı forumlarda illa ki çözüm bulursun.

Muhammed.eminn

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem profiline yaşama hakkı olmayan hayvanları koyuyorsun, hem de s*riyelilere iş veriyorsun. Öncelikle s*riyelilere götürme. Çözüm olarak tam sorunu google'a ingilizce olacak şekilde yaz, yabancı forumlarda illa ki çözüm bulursun.
Ya reis AHAHAHAHAH valla sesli güldüm saol 😂

Muhammed.eminn

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    8 KB · Hit: 26

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Top Bottom