Hocam konuyla alakasız ama oyunun hikayesini anlamadan oynasam zevk alırmıyım ?Bu titreşim Horizon'da yay gererken oluyor aldığım ps4 yeni yardımcı olursanız sevinirim ses fazla geliyor olabilir yakın tutup kayda aldım
Hocam bende yeni yükledim henüz girişindeyimHocam konuyla alakasız ama oyunun hikayesini anlamadan oynasam zevk alırmıyım ?
Bu ses normal değil, bence bi' garantiye yollayın.Bu titreşim Horizon'da yay gererken oluyor aldığım ps4 yeni yardımcı olursanız sevinirim ses fazla geliyor olabilir yakın tutup kayda aldım
Hocam sıfır bir kol düşürmedim bile nasıl mümkün olabiliyor emin misinizBu ses normal değil, bence bi' garantiye yollayın.
Bu ses normal değil, bence bi' garantiye yollayın.
Bu ses normal değil, sıkıntı olması için düşmesine gerek yok; bozulabilir. En iyisi garantiye yollayın.Hocam sıfır bir kol düşürmedim bile nasıl mümkün olabiliyor emin misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu ses BF1'de ateş ederken çıkıyor.- YouTube
SevdiÄiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaÅlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaÅın.youtube.com
Bence titreşime bir sıkıntı yok fakat sondaki ses kafamı kurcalıyor. Arada olan kesilmeler reloaddan kaynaklı.
Sağlam yardımlarınız için umarım kargodan tek parça dönüp gelirBu ses normal değil, sıkıntı olması için düşmesine gerek yok; bozulabilir. En iyisi garantiye yollayın.