chesterwhipple
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
arkadaşlar bugün bir dualsense aldım ps5 aldığım kişiden aldım şahıs, dualsense bana biraz hafif geldi 2 bin liraya bıraktı resimi bakar mısınız orijinal mi yoksa çakma mı
mağazalara gidip elinizdeki kolla karşılaştırın
arkasına baksana hocam bende bir tane var zaten kol bunun arkası biraz değişik yazılar
hocam biraz hafif geldi bana bu yeni çıkanlardan olduğu için miO yazılar hepsinde aynı değil. Farklı olabiliyor. Bu sahte olduğunu göstermez.
3. Seri model. Rusya veya Ukrayna'dan alınmış. Muhtemelen Ukrayna.arkadaşlar bugün bir dualsense aldım ps5 aldığım kişiden aldım şahıs, dualsense bana biraz hafif geldi 2 bin liraya bıraktı resimi bakar mısınız orijinal mi yoksa çakma mı
Her kolun arkası aynı değil.Bana orijinal gibi gelmedi eve gidince karşılaştırayım. Sony kollarda sticker olur bunda sticker yok.
hocam zaten alan kişi Trendyoldan almış dediğin gibi olabilir3. Seri model. Rusya veya Ukrayna'dan alınmış. Muhtemelen Ukrayna.
DualSense Tester
ds.daidr.me
Şu siteye girip Trigger ayarlarını bir test at bakalım. Testt için kolu bağla connect diyip seç dualsense'i. Trigger ayarını önce Resistance'ta dene, sonra Automatic Trigger'da dene. Motor varsa ve zorluyorsa seni gerçekçi şekilde yüksek ihtimalle gerçektir.
Alıntıyı görüntüle
Ps'in içinde gelen oyun vardı ya Astro, onda dene onun demosu veya tutorial'ı vardı başta böyle kontrolcünün özelliklerini gösteren.hocam zaten alan kişi Trendyoldan almış dediğin gibi olabilir
hocam ps var bende bu ayarı nasıl deneyeceğim onda
tamamdır hocam bunu bilmiyordum teşekkürlerPs'in içinde gelen oyun vardı ya Astro, onda dene onun demosu veya tutorial'ı vardı başta böyle kontrolcünün özelliklerini gösteren.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu kısım.
Özellikle trigger'ları yokla çünkü onun replikası zor. O doğrular gerçek veya sahte olduğunu.tamamdır hocam bunu bilmiyordum teşekkürler
tamamdır hocam deneyeceğim sağolÖzellikle trigger'ları yokla çünkü onun replikası zor. O doğrular gerçek veya sahte olduğunu.