Dubai çikolatası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mhg3436

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar, bu çikolatayı kim yaptı bilmiyorum ama tamamen gereksiz ve zararlı.
Üzerindeki renkler, tamamen gıda boyası.
Çikolata, palm yağı, margarin.
İçindeki kadayıf da yeşile boyanmış, saman.
Herkes de bunu yemek için sırala giriyor. En ucuzu 500 TL.
Ha bazı kişiler de var sırf onun için dükkan açıyor. 2 ay sonra iflas...
Sizin yorumlarınız nelerdir?

Yemedim

araplaştıramadıkları birkaç kişiyiz.. t4yy0 sağolsun her yolu deniyor.. ee prens oğlunun elini öper ama senin özvatan evladının kafasına vurur kurdeleyi erken kestiği için.. çocuğa da kendini affettirmek için dubai çikoIatası ikram etmiş ama bunIara göre doIaaaaaaaağğğğğğğğğrrrrr 10 TL oIamamış bir türIü.. DoIaaağğrrr 10 TL oIamadığı için kendine kızmış ve benim neden dipIomam yok demiş..

Popüler kültür köleleri. Gerçekten yazık!

Arkadaşlar, bu çikolatayı kim yaptı bilmiyorum ama tamamen gereksiz ve zararlı.
Üzerindeki renkler, tamamen gıda boyası.
Çikolata, palm yağı, margarin.
İçindeki kadayıf da yeşile boyanmış, saman.
Herkes de bunu yemek için sırala giriyor. En ucuzu 500 TL.
Ha bazı kişiler de var sırf onun için dükkan açıyor. 2 ay sonra iflas...
Sizin yorumlarınız nelerdir?
Bizim dükkana gelmişti içini denedim hiç hoşuma gitmedi dışındaki çikolata fena değil ama genel olarak beğenmedim başka markaların 50-60 liralık çikolataları daha güzel.

evimizin yakınında Adana’da birçok kişinin bildiği yeşil fırın var oradan aldım birkaç kere dediğiniz gibi gıda boyası felan yoktu onda tadı ciddi anlamda iyi ama kilosu 1kya geliyor pahalı bir çikolata. Trde istisnasız her şey çok abartılıyor zaten, bırakın abartılan şeyler gıda olsun zevk meselesi der geçeriz en azından

evimizin yakınında Adana’da birçok kişinin bildiği yeşil fırın var oradan aldım birkaç kere dediğiniz gibi gıda boyası felan yoktu onda tadı ciddi anlamda iyi ama kilosu 1kya geliyor pahalı bir çikolata. Trde istisnasız her şey çok abartılıyor zaten, bırakın abartılan şeyler gıda olsun zevk meselesi der geçeriz en azından
Arkadaşlar olay zaten tadı değil. Ben boya derken genel olarak söyledim. Tadı güzel olabilir, bana hoş gelmedi. Ama ben abartılmasını doğru bulmuyoruz. Olay bu.

Popüler kultur kolelıgı ama tadını merak edıyorum gereksız yere

07163547_yan-934982-1650x1650.jpg

Antalya'da 400 500 TL ye satan bir tanıdığım vardı ordan geldi.Abartmaya gerek yok alın milka filan daha güzel ayrıca bence kötü değil yine de ama abartılıyor.(Popüler kültür)

lokmacı furyası 2 diye yorumluyorum

Hocam dün yedim. Bi meşhur tatlıcıdan 250 TL ye almıştım. Gayet güzeldi ama bir daha yer miyim hayır. Denemelik almıştım.

Geri