Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
dostlar selam ufak bir mevzu hakkında yazı yazmak istedim okuyup geçseniz bile rahatlamak adına yazıyorum. uzun zamandır dudağıma piercing takmak istiyordum bugün yürürken bir yere girdim çok ani bi şekilde deldirdim çıktım. neden yaptım niçin yaptım hiç bilmiyorum ama aklımın bir köşesinde vardı hep. neyse eve geldim satanist ilan etti ablam beni ateistte olduk arada üstüne eşcinsel muamelesi gördüm. annem üstümdeki tüm parayı alıp ne b*k yersen ye eve gelme dedi. bunların sebebi bana göre ufak bir aksesuar ama onlara göre beni şekilden şekle sokabilecek muhteşem güçlere sahip bir şey. hayır 15 gün çıkaramıyorum. üniversitede okuyorum evime dönüyorum şuan. kira para vs hiçbir şey bekleme bizden dediler. yani tek kelime etmedim dediklerine kimden özeniyorsun arkadaş kurbanısın falan diyorlar çevremde 1 kişi dahip piercingi sal küpe bile takmıyor. sabit fikirli bir ailem olduğu için bir tık şanssız hissediyorum. pişman mıyım? yani kendi istediğim şeyi kimsenin baskılamaması sonucunda kendi imkanlarımla yapmam keyif veriyor ama ailemin böyle tepki vermesini hiç beklemediğimden dolayı üzgün hissediyorum.