Dudağı geçtim dostlar kulağımdaki küpeye bile -ki sıkıştırmalı küpeden bahsediyoruz- "oney lan eşcinsel mi oldun zuhahah" diye gülünen bir ülkede ciddi anlamda herkes herkesin hayatına burnunu sokup karşısındakini çok rahatça kırıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebiliyor. Kimsenin dış görünüşüyle ilgili yorum yapmadım ya da takındığı zevkleri ama inanın olay dudağımdaki "çıkarılabilir" bir aksesuara böyle tepki verilmesini hiç beklemiyordum. Dudağım iyileşsin çıkarıp biraz daha zamanın geçmesini bekleyip geri deldirmeyi planlıyorum. O zamana kadar birkaç hedefim var ve bu hedeflerimi gerçekleştirmek benim için pek zor olmayacak. Kaç yaşına geldim ve ailemle maddi olarak bağı koparma zamanımın geldiğini ve geçtiğini iyice anladım bu olaydan sonra. Hali hazırda freelance olarak kazanç sağlayabiliyorken bunu iyice hayatıma adapte edip maddi olarak bağımsız olmak en tepe hedeflerimden. Dediğim gibi bu benim için fazla zor değil ama süre olarak beni 3-4 ay kadar zorlayacağını düşünüyorum. Bunu yapmamdaki en büyük etken 12-13 yaşlarımdan itibaren "sana para yok, git kendi paranla ne yaparsan yap bana gelme, ben sana para yetiştirmek zorunda değilim" gibi söylemlerden artık bıkmış olmam. Bu olayla da ailemin içinde biriken şeyleri iyice anlamış oldum. Erkek olmak sanırım böyle bir şey. Dudağımı delmek yerine birisine tecavüz (!) etsem erkektir yapar söylemleriyle alkışlanırdım bundan eminim ve son olarak herhangi x kişisinin hoşuna giden ufacık bir aksesuarın sizi zerre ilgilendirmediğini ayrıca sizin hayatınıza olumsuz bir şeyler katabileceğini unutmayın. Herkese bol şans hayatında.