Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
19 yaşında ki bir insanın böyle şeyler demesine dahada çok üzüldüm. Küçük olanlar en azından büyüyünce olgunlaşıyor.hocam benim yaş 19
19 yaşında ki bir insanın böyle şeyler demesine dahada çok üzüldüm. Küçük olanlar en azından büyüyünce olgunlaşıyor.hocam benim yaş 19
piercing i kımseye yakıstırmıyarım ben assırı ıtıcı duruyor hele erkekte varsa hıç hos durmuyor bıde dudgaında bır hevesle takmıs gıbısın ama cıddı manada kotu duruyor hele hele de erkeklerde hadi kupe belkı olablır o da yakısana bende üni okuyom geldım yakısan yakısmayan herkes kupe piercing yaptırmıs ve asırı ıtıcı duruyoryersen ye eve gelme dedi. bunların sebebi bana göre ufak bir aksesuar ama onlara göre beni şekilden şekle sokabilecek muhteşem güçlere sahip bir şey. hayır 15 gün çıkaramıyorum. üniversitede okuyorum evime dönüyorum şuan. kira para vs hiçbir şey bekleme bizden dediler. yani tek kelime etmedim dediklerine kimden özeniyorsun arkadaş kurbanısın falan diyorlar çevremde 1 kişi dahip piercingi sal küpe bile takmıyor. sabit fikirli bir ailem olduğu için bir tık şanssız hissediyorum. pişman mıyım? yani kendi istediğim şeyi kimsenin baskılamaması sonucunda kendi imkanlarımla yapmam keyif veriyor ama ailemin böyle tepki