Neler Yeni

dudağıma piercing taktım diye annem evden attı :d.d

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Dudağı geçtim dostlar kulağımdaki küpeye bile -ki sıkıştırmalı küpeden bahsediyoruz- "oney lan eşcinsel mi oldun zuhahah" diye gülünen bir ülkede ciddi anlamda herkes herkesin hayatına burnunu sokup karşısındakini çok rahatça kırıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebiliyor. Kimsenin dış görünüşüyle ilgili yorum yapmadım ya da takındığı zevkleri ama inanın olay dudağımdaki "çıkarılabilir" bir aksesuara böyle tepki verilmesini hiç beklemiyordum. Dudağım iyileşsin çıkarıp biraz daha zamanın geçmesini bekleyip geri deldirmeyi planlıyorum. O zamana kadar birkaç hedefim var ve bu hedeflerimi gerçekleştirmek benim için pek zor olmayacak. Kaç yaşına geldim ve ailemle maddi olarak bağı koparma zamanımın geldiğini ve geçtiğini iyice anladım bu olaydan sonra. Hali hazırda freelance olarak kazanç sağlayabiliyorken bunu iyice hayatıma adapte edip maddi olarak bağımsız olmak en tepe hedeflerimden. Dediğim gibi bu benim için fazla zor değil ama süre olarak beni 3-4 ay kadar zorlayacağını düşünüyorum. Bunu yapmamdaki en büyük etken 12-13 yaşlarımdan itibaren "sana para yok, git kendi paranla ne yaparsan yap bana gelme, ben sana para yetiştirmek zorunda değilim" gibi söylemlerden artık bıkmış olmam. Bu olayla da ailemin içinde biriken şeyleri iyice anlamış oldum. Erkek olmak sanırım böyle bir şey. Dudağımı delmek yerine birisine tecavüz (!) etsem erkektir yapar söylemleriyle alkışlanırdım bundan eminim ve son olarak herhangi x kişisinin hoşuna giden ufacık bir aksesuarın sizi zerre ilgilendirmediğini ayrıca sizin hayatınıza olumsuz bir şeyler katabileceğini unutmayın. Herkese bol şans hayatında.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
yersen ye eve gelme dedi. bunların sebebi bana göre ufak bir aksesuar ama onlara göre beni şekilden şekle sokabilecek muhteşem güçlere sahip bir şey. hayır 15 gün çıkaramıyorum. üniversitede okuyorum evime dönüyorum şuan. kira para vs hiçbir şey bekleme bizden dediler. yani tek kelime etmedim dediklerine kimden özeniyorsun arkadaş kurbanısın falan diyorlar çevremde 1 kişi dahip piercingi sal küpe bile takmıyor. sabit fikirli bir ailem olduğu için bir tık şanssız hissediyorum. pişman mıyım? yani kendi istediğim şeyi kimsenin baskılamaması sonucunda kendi imkanlarımla yapmam keyif veriyor ama ailemin böyle tepki
piercing i kımseye yakıstırmıyarım ben assırı ıtıcı duruyor hele erkekte varsa hıç hos durmuyor bıde dudgaında bır hevesle takmıs gıbısın ama cıddı manada kotu duruyor hele hele de erkeklerde hadi kupe belkı olablır o da yakısana bende üni okuyom geldım yakısan yakısmayan herkes kupe piercing yaptırmıs ve asırı ıtıcı duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,273
Üyeler
161,429
Son üye
Acrones
Top Bottom