Neler Yeni

dudağıma piercing taktım diye annem evden attı :d.d

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Bak kardeşim 28 yaşındayım seni az da olsa anlayabiliyorum. Lise 3'e giderken arkadaşımla GS-FB derbisi için iddiaya girmiştik, ben kaybedersem küpe takacaktım o kaybederse de o takacaktı :) Aslında özeniyordum yaştan dolayı. Neyse ben iddiayı kaybetmiştim ve tüm arkadaşlar 10-11 kişi gidip benim kulağımı deldirmiştik. Yaklaşık 5-6 sene kullandım. Çevremdeki herkes yakıştığını fln söylemişti. Ama yaş ilerledikçe bu özenmenin artık yersiz olduğu kanısına vardım ve çıkarmıştım. Aslında kulağım hala delik malum gusül abdesti alırken oranın da içerisine su girmesi lazım.. Ailenin böyle karşılamasına şaşırmaman gerek. Çok normal karşılamasını beklemekte olmazdı. Sadece dudağa yaptırmak biraz absürt. Kulaktaki deliği bile zor kabullenmiş bir topluma sahibiz :) Umarım güzel bir sonuca bağlarsın. Aileni bu konuda yargılama bence. Sadece onlar öyle görmedikleri için kabullenmeleri zor olacaktır.
Ailesinin tüm parasını alıp eve gelme ne b*k yersen ye demesine şaşırmaması mı gerek ??

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
sosyal medya olayını açar mısın? tepki göstermelerine bir şey demedim zaten. olabilir bekliyordum zaten ufak bir sürtüşme fakat tüm ilişkilerimizi kesecek kadar ileri gidip cebimdeki paraya bile el uzatmasını ciddi anlamda beklemiyordum ki üstüne ablamın bağıra bağıra ettiği hakaretler de var.
Sosyal Medya yüzünden insanlar birbirine benzemeye ve özenmeye başladı. Bakıyorum okula, herkes gangsta gibi geziyo. Senin olay da bana göre ona benziyor.
Ama annenler olayı abartmışlar bence. Annenle de inatlaşmanın bir lüzumu yok. Git özür dile ellerinden öp. Sonra eğer istiyorsan takarsın üniversitede.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Dediğim gibi onlara bu konuda kızmakta haklı olabilirsin. Ama kolay bir şey değil geçmişte böyle bir şey olmadığından şu an buru durumu kabullenmeleri... Bir gün sende baba olacaksın. Belki o zaman da çocuklarından biri bir şey yapacak ve o an çağın çok dışında olacak sen de onu kabullenemeyeceksin :) O yüzden çok kasma derim. Kimse evladının kötülüğünü istemez (eğer gerçekten kötü bir ebeveyn değillerse)
Hocam dediklerinizi anlayabiliyorum ama sorun buradaki tavır insanız ve herkes hata yapmak için var sende bir hata yapmışsın kendince öyle yorumluyorsun ama belki bu arkadaşımız hata olarak nitelendirmeyecek hayatı boyunca herkes aynı şekilde yaşamıyor sonuçta ekstra olarak bu çocuk cinayet işlemedi ailesinin çocuğa uygulamış olduğu 19 yaşına gelmiş üniversite okuyup kirada kalan birine uygulamış olduğu tavrın farkındasınızdır ve okumuşsunuzdur diye düşünüyorum ortada gereksiz bir sertlik var sonuç itibariyle ve evet bir gün bizde baba olsak belki evladımız yapmasın etmesin diye düşünceler içine girebiliriz mümkün bir ihtimaldir ama böyle bir tepkiyi kimse hak etmez

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
ne normali knk dalgamı geçiyon. kısacası cidden çok kötü gözüküyor, genellikle havalı zannedenler takıyo diye biliyorum tepkileri normal
bunu sana düşündürten şeyi paylaşırsan daha iyi fikir alış verişi sağlayabiliriz bence.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Herkes kendi fikri yerine milletin dedigiyle toplumun vs kendi gözünden yargilamayla yazmış burda adam ne soylemis millet ne anlatiyor anlama ve konuyu yanitlama konusunda cidden cahiliz birde akıl veriyoruz 1.si abla 2. Anne 3. Baba baskin bir aile baba bazi seylerden bıktığı icin ses cikarmiyor seviyor ama anne bazi seyleri dik kafalilikla surdurmeye calisiyor ogluna kötü birsey soyleyebilir ama abla kardesine sahip cikar cikmadi mi kucuklukten beri kardesine yapilan harcamadan bazi seylere kadar kiskanir disarida hor görüldüğü icin kardesine yansitir anne cebindeki parayi düşünüyorsa kimse k.bakmasin anne felan olamaz o anda bunu hanginize anneniz yapti tartistiginizda ! Yargilayin önce ozenmek ozenir abi sen ekran karti sivi sogutucu ozenip almak istiyorsun para yok diye alamiyorsun peircing ayni degil ama özenmek istegi olay bu bence ailesi yararina degil zararina bir hayat cikaricak kendin daha faydali olabilirsin kendine heleki ablandan uzak dur kesinlikle

Sagittarius

80+ Silver
dostlar selam ufak bir mevzu hakkında yazı yazmak istedim okuyup geçseniz bile rahatlamak adına yazıyorum. uzun zamandır dudağıma piercing takmak istiyordum bugün yürürken bir yere girdim çok ani bi şekilde deldirdim çıktım. neden yaptım niçin yaptım hiç bilmiyorum ama aklımın bir köşesinde vardı hep. neyse eve geldim satanist ilan etti ablam beni ateistte olduk arada üstüne eşcinsel muamelesi gördüm. annem üstümdeki tüm parayı alıp ne b*k yersen ye eve gelme dedi. bunların sebebi bana göre ufak bir aksesuar ama onlara göre beni şekilden şekle sokabilecek muhteşem güçlere sahip bir şey. hayır 15 gün çıkaramıyorum. üniversitede okuyorum evime dönüyorum şuan. kira para vs hiçbir şey bekleme bizden dediler. yani tek kelime etmedim dediklerine kimden özeniyorsun arkadaş kurbanısın falan diyorlar çevremde 1 kişi dahip piercingi sal küpe bile takmıyor. sabit fikirli bir ailem olduğu için bir tık şanssız hissediyorum. pişman mıyım? yani kendi istediğim şeyi kimsenin baskılamaması sonucunda kendi imkanlarımla yapmam keyif veriyor ama ailemin böyle tepki vermesini hiç beklemediğimden dolayı üzgün hissediyorum.
Çok iyi yapmışlar :D :D

Boşver Alırlar geri öyle yapmazlar

Techno08

80+ Gold
Ailenin yaptığı yanlış ama bence bu fikrini onlara dile getirebilirdin, henüz onlara bağlısın o yüzden rahatsız olmuş olabilirler herkes aynı değil kendi evini aileni kurunca istediğini yapmakta serbestsin ama aile evinde maalesef ki tek karar alınamıyor

Şahsi düşüncem de bir erkeğe küpe ve piercingin asla yakışmadığıdır ama yine de ailenin evden atması falan yanlış tabi ki de o kadar sert tepki vermemeliydiler.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostlar selam ufak bir mevzu hakkında yazı yazmak istedim okuyup geçseniz bile rahatlamak adına yazıyorum. uzun zamandır dudağıma piercing takmak istiyordum bugün yürürken bir yere girdim çok ani bi şekilde deldirdim çıktım. neden yaptım niçin yaptım hiç bilmiyorum ama aklımın bir köşesinde vardı hep. neyse eve geldim satanist ilan etti ablam beni ateistte olduk arada üstüne eşcinsel muamelesi gördüm. annem üstümdeki tüm parayı alıp ne b*k yersen ye eve gelme dedi. bunların sebebi bana göre ufak bir aksesuar ama onlara göre beni şekilden şekle sokabilecek muhteşem güçlere sahip bir şey. hayır 15 gün çıkaramıyorum. üniversitede okuyorum evime dönüyorum şuan. kira para vs hiçbir şey bekleme bizden dediler. yani tek kelime etmedim dediklerine kimden özeniyorsun arkadaş kurbanısın falan diyorlar çevremde 1 kişi dahip piercingi sal küpe bile takmıyor. sabit fikirli bir ailem olduğu için bir tık şanssız hissediyorum. pişman mıyım? yani kendi istediğim şeyi kimsenin baskılamaması sonucunda kendi imkanlarımla yapmam keyif veriyor ama ailemin böyle tepki vermesini hiç beklemediğimden dolayı üzgün hissediyorum.
Ben de çok sevmiyorum da piercing de yani cin görmüş pardon çarpmış gibi davranmak daha da sevmediğim bir şey.
Bırak piercing saç uzatsan zaten yetiyor.
Sıkma canını düzelir bence
Ama bence bir defa söylemeliydin yapmadan

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
elaleme rezil olmamak için çıkarmamı istiyorlar. bakın onaylamadıkları için değil elalem laf etmesin diye çıkar diyorlar. ulan şaka gibi ya çıldırıyorum ufak bir metal parça sadece.

jımalya

80+ Bronze
iyi olmuş dicektimde işleri aşırı abartmış ailen baya hemde unluck family bende saçımı boyattığımda evden kovmuslardı ama cık gır dedıler 5 saat sonra gerı gelmıstım

Top Bottom