Neler Yeni

dudağıma piercing taktım diye annem evden attı :d.d

"thorxium"

80+ Bronze
dostlar selam ufak bir mevzu hakkında yazı yazmak istedim okuyup geçseniz bile rahatlamak adına yazıyorum. uzun zamandır dudağıma piercing takmak istiyordum bugün yürürken bir yere girdim çok ani bi şekilde deldirdim çıktım. neden yaptım niçin yaptım hiç bilmiyorum ama aklımın bir köşesinde vardı hep. neyse eve geldim satanist ilan etti ablam beni ateistte olduk arada üstüne eşcinsel muamelesi gördüm. annem üstümdeki tüm parayı alıp ne b*k yersen ye eve gelme dedi. bunların sebebi bana göre ufak bir aksesuar ama onlara göre beni şekilden şekle sokabilecek muhteşem güçlere sahip bir şey. hayır 15 gün çıkaramıyorum. üniversitede okuyorum evime dönüyorum şuan. kira para vs hiçbir şey bekleme bizden dediler. yani tek kelime etmedim dediklerine kimden özeniyorsun arkadaş kurbanısın falan diyorlar çevremde 1 kişi dahip piercingi sal küpe bile takmıyor. sabit fikirli bir ailem olduğu için bir tık şanssız hissediyorum. pişman mıyım? yani kendi istediğim şeyi kimsenin baskılamaması sonucunda kendi imkanlarımla yapmam keyif veriyor ama ailemin böyle tepki vermesini hiç beklemediğimden dolayı üzgün hissediyorum.
cidden çok komik ya ama trajikomik bende yüzük takıyorum elimde birsürü var kolye falan dövmede yaptırmayı düşünüyorum arada elime özel kalemlerle çiziyorum falan güzel gözüküyo herkes dövme zannediyor ama sonra eve gidiyorum banada satanist diyo annemler,
yalnız olmadığı bilmem iyi benim açımdan ben çok takmıyorum ama ...

QRuder

80+ Silver
dostlar selam ufak bir mevzu hakkında yazı yazmak istedim okuyup geçseniz bile rahatlamak adına yazıyorum. uzun zamandır dudağıma piercing takmak istiyordum bugün yürürken bir yere girdim çok ani bi şekilde deldirdim çıktım. neden yaptım niçin yaptım hiç bilmiyorum ama aklımın bir köşesinde vardı hep. neyse eve geldim satanist ilan etti ablam beni ateistte olduk arada üstüne eşcinsel muamelesi gördüm. annem üstümdeki tüm parayı alıp ne b*k yersen ye eve gelme dedi. bunların sebebi bana göre ufak bir aksesuar ama onlara göre beni şekilden şekle sokabilecek muhteşem güçlere sahip bir şey. hayır 15 gün çıkaramıyorum. üniversitede okuyorum evime dönüyorum şuan. kira para vs hiçbir şey bekleme bizden dediler. yani tek kelime etmedim dediklerine kimden özeniyorsun arkadaş kurbanısın falan diyorlar çevremde 1 kişi dahip piercingi sal küpe bile takmıyor. sabit fikirli bir ailem olduğu için bir tık şanssız hissediyorum. pişman mıyım? yani kendi istediğim şeyi kimsenin baskılamaması sonucunda kendi imkanlarımla yapmam keyif veriyor ama ailemin böyle tepki vermesini hiç beklemediğimden dolayı üzgün hissediyorum.
Metni okumadan yazıyorum, kulağına felan taksan neyse de dudak ne la herşeyi geç nası rahat ediyon :D

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka kulak desen neyse de dudak aşırı olmamış mı?

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Maalesef onların büyüdüğü ortamda bu tarz şeylere hiçbir zaman yer olmadı. Küpe takana eşcinsel muamelesi, dövmesi olana ateist ve kötü insan muamelesi yapıldı. Senin büyüdüğün ortam ve onların yetiştiği ortam farklı. Artık dönem değişiyor ve bizim doğal karşıladığımız şeyler onlara göre anormal. Her ne kadar annen de olsa sen bu hayata 1 kez geliyorsun ve 1 kez genç olacaksın. Anneleri üzmek tabii isteyeceğimiz şeyler değil ancak hayatının kararını artık sen vermelisin. İleride yuva kuracaksın belki. Yaptığın şey çok normal ve dudağında piercing olması seni kötü biri olarak nitelendirmez. Ben küpe takıyorum çok fazla aksesuarı sevmiyorum en azından kaş, dudak gibi. Sevene sonuna kadar saygım var ve bizler bir gün toprağa esir olacağız. Hayatını yaşa dostum. Annene çok saygılar ancak seni bir olaydan dolayı da silip atmayacağını biliyorsundur. Kızmış ve ona göre tepki vermiş. Sakın kendini duygusal boşluğa itme ve zamana bırak. Sevgiler...

Narkuc

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Sosyal Medya yüzünden insanlar birbirine benzemeye ve özenmeye başladı. Bakıyorum okula, herkes gangsta gibi geziyo. Senin olay da bana göre ona benziyor.
Ama annenler olayı abartmışlar bence. Annenle de inatlaşmanın bir lüzumu yok. Git özür dile ellerinden öp. Sonra eğer istiyorsan takarsın üniversitede.
katılıyorum. deldirme dudağını ne kazandın deldirip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kulak desen neyse de dudak aşırı olmamış mı?
sana fikrini soran olmadı 15 yaşında çocuksun ne anlarsın sen git zalman soğutucu ile 60 fps al

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kafayı yiyeceğim konuya bakıyorumda biri demiş ki erkekte küpe yakışmıyor, biri demiş ki dudağa yapılır mı. Arkadaşlar insanların dış görünüşündü yaptığı değişiklikler sizi nokta kadar alakadar ediyor mu anlamış değilim. Size burda hiç kimse fikir sormadı forumun yaş ortalaması cidden belli oluyor bu konuda.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Kafayı yiyeceğim konuya bakıyorumda biri demiş ki erkekte küpe yakışmıyor, biri demiş ki dudağa yapılır mı. Arkadaşlar insanların dış görünüşündü yaptığı değişiklikler sizi nokta kadar alakadar ediyor mu anlamış değilim. Size burda hiç kimse fikir sormadı forumun yaş ortalaması cidden belli oluyor bu konuda.
Öyle deme üstadım ya herkesin hayatına karışmadan olmaz (!). Ya dostlar cidden hayatınıza yazık ediyorsunuz fikrimce. Arkadaş çok haklı söylemiş. Herkes bir başına bireydir. Özgürlük diye bir kavram var ve size bir zararı dokunmadığı sürece adam istediğini yapar, istediği yerini deldirir ve bu sadece onu alakadar eder. İnsanlara karışmayı ve yaptıkları şeylere o öneri veya nasıl olmuş diye sormadıkça iyi kötü, yakışır yakışmaz diye yorum yapmayınız. Arkadaşımız derdini anlatıyor, gelip erkek orasını deldirir mi ? Küpe neyse de dudak ne diyorsunuz. Size ne kardeşim ? Ne işiniz var adamın neresini deldirdiğiyle ? Kendisine yakıştırmış ki yapmış.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Şu anlık aşırı sinirlenip böyle yaptıklarını düşünüyorum ama ben olsa çıkarım vurum onlar tehtid ediyorsa bende onları ederim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Öyle deme üstadım ya herkesin hayatına karışmadan olmaz (!). Ya dostlar cidden hayatınıza yazık ediyorsunuz fikrimce. Arkadaş çok haklı söylemiş. Herkes bir başına bireydir. Özgürlük diye bir kavram var ve size bir zararı dokunmadığı sürece adam istediğini yapar, istediği yerini deldirir ve bu sadece onu alakadar eder. İnsanlara karışmayı ve yaptıkları şeylere o öneri veya nasıl olmuş diye sormadıkça iyi kötü, yakışır yakışmaz diye yorum yapmayınız. Arkadaşımız derdini anlatıyor, gelip erkek orasını deldirir mi ? Küpe neyse de dudak ne diyorsunuz. Size ne kardeşim ? Ne işiniz var adamın neresini deldirdiğiyle ? Kendisine yakıştırmış ki yapmış.
Yobaz kelimesinin tam anlamıyla karşılığını bulduğu bir konudayız cidden. İnsanların seviyesinin çok değil birazcık yüksek olduğu bir ortam olsaydı böyle şeyler göremezdik.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
1-2 güne mecburen boyun eğmek zorundalar. Ayrıca milletten buna ne ki? Alay eden varsa geçir bir tane.

Beren

80+ Gold
hocam benim yaş 19

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,283
Üyeler
161,684
Son üye