Neler Yeni

Düğün görüntüleri hasarlı gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
yaklaşık 2 yıl önceki usb flashımda ki düğün görüntülerini bir daha izlemek istediğimde fotoğraflar sağlam ama hasarlı gözüküyor usb flashı ilk taktığımda diski biçimlendir diyor ne yapmam lazım bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum

Checkmate

80+ Silver
usbdeki bütün verileri masaüstündeki bir klasöre kopyala flashın içinde eksik bir şey kalmasın sonra flashı biçimlendir exfat veya ntfs olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usbdeki bütün verileri masaüstündeki bir klasöre kopyala flashın içinde eksik bir şey kalmasın sonra flashı biçimlendir exfat veya ntfs olarak
aktarmaya çalıştığımda fotoğraflar aktarılırken ham video aktarılmıyor ve (kaynak dosya veya diskten okunamıyor) hatası alıyorum

Checkmate

80+ Silver
aktarmaya çalıştığımda fotoğraflar aktarılırken ham video aktarılmıyor ve (kaynak dosya veya diskten okunamıyor) hatası alıyorum
2 tane klasör aç birincisine atabildiğin dosyaları kopyala sonra hata veren dosyalara hepsine uygula tikini seçip atla tuşuna bas. Kurtaracağın dosyalar için ikinci klasör aç ona at, "hard diskten dosya kurtarma" videoları ile kurtarmayı deneyebilirsin. (minitool gibi programlar ile)
Bunun haricinde kaynak dosya veya diskten okunamıyor yazıp çözümlere bakabilirsin ama atılmayan dosyaların bir kısmını kurtaramayabilirsin.

Top Bottom