Dükkan için Kasa Toplama (8600G iade mi etmeliyim?)

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar dükkanda muhasebe programı, chrome vs. için bir kasa lazım. Biraz gaza gelip 8600g aldım. kasayı bu işlemci üzerine toplamalı mıyım? yoksa 2. el bir 5700g alıp öyle mi toplamalıyım. 8600g için bugün son iade günü, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Başka kullanım senaryonuz varmı ki? Varsa dursun elinizde yoksa da verin daha düşük ve ucuz modele geçin

Başka kullanım senaryonuz varmı ki? Varsa dursun elinizde yoksa da verin daha düşük ve ucuz modele geçin
yok dostum dükkanda sadece muhasebe programı için. Biraz uzun ömürlü olsun dedim ama fazla mı açıldım bilemedim. bu işlemci ile am5 f/p kasa toplasak bana kaça patlar? am4 toplasam kaça patlar?

am4 sistem 2.5k anakart 3,5k ram 3k ssd ucuz da bi kasa 2k desek en kötü 11 12k eder
am5 içinde anakart 3.5 ram 6 desek 16k kadar çıkar masraf bakarken gördüm ssd fiyatları da uçmuş

Arkadaşlar dükkanda muhasebe programı, chrome vs. için bir kasa lazım. Biraz gaza gelip 8600g aldım. kasayı bu işlemci üzerine toplamalı mıyım? yoksa 2. el bir 5700g alıp öyle mi toplamalıyım. 8600g için bugün son iade günü, tavsiyelerinizi bekliyorum.
O işlemciye 9K verdiysen direkt iade et düşünme bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram ve ssd ateş pahası maalesef... dostum bu ürünü almak mantıklı mı peki?
sahibinden 5700g
Değil çok pahalı.

O işler için gereksiz bence i3 12100 tarzı bir işlemci işini fazlasiyla görür

al bitane all in one pc 2.el uğraşma böyle he arada oyun oynarım dersen üzer aio lar

Geri