Dükkanımız için ufak bir logo yapabilirmisiniz

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Arkadaşlar merhaba işletmemiz için ufak bir profil fotoğrafı tasarlayabilirmisiniz benim bu konuda ki bilgim sıfır malesef kapak fotoğrafının içeriğide biz tesisatçiyız ve fayans altındaki su kaçaklarını makinelerimiz sayesinde buluyoruz bunun için tasarlayabilirsiniz hatta ben çok güzel yaparım diyenler varsa özelden para da atabilirim

evvet ise koyulma vakti

Ekler

• IMG_0956.jpeg
    IMG_0956.jpeg
    34.8 KB · Hit: 104
Arkadaşlar merhaba işletmemiz için ufak bir profil fotoğrafı tasarlayabilirmisiniz benim bu konuda ki bilgim sıfır malesef kapak fotoğrafının içeriğide biz tesisatçiyız ve fayans altındaki su kaçaklarını makinelerimiz sayesinde buluyoruz bunun için tasarlayabilirsiniz hatta ben çok güzel yaparım diyenler varsa özelden para da atabilirim
Buradan bakmanız daha mantıklı olacaktır
Dikkatli olun

Bionluk gibi freelancer sitelerden daha kolay hizmet alabilirsiniz.

Hocam yapay zekaya söyledim böyle bir şey yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha seksi bir işçi fotoğrafı ise:

Ekler

• 1711627572411.png
    1711627572411.png
    1.9 MB · Hit: 69
  • 1711627610727.png
    1711627610727.png
    2.3 MB · Hit: 68
Hocam yapay zekaya söyledim böyle bir şey yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: