Dümenden düzen yapmak istiyorum nasıl yaparım

çok feslefik bir odam var hocam her yerinde ayrı şeyler bomba atıp mahvetmek istiyorum da kiradayız olmaz (sanki tek sorun buymuş gibi) bi düzen yapamadım gitti şuraya kafayı yememe az kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakayım ben biraz daha düzgün bir şey bulana kadar devam
Ben bazen gereksiz şeyleri direk çöpe atarım. Öneririm odada yer açılıyor.

Yatağının ayağını uzatıp 2 katlı yapabilirsin. Pc masasını da onun altına koyarsın gibi.
Aslında seçenek çok. Çinlilerin Minimalist oda tasarımlarını araştır derim. Duvardan çıkan veya Tavandan düşen otomatik yatak gibi gibi.

çok feslefik bir odam var hocam her yerinde ayrı şeyler bomba atıp mahvetmek istiyorum da kiradayız olmaz (sanki tek sorun buymuş gibi) bi düzen yapamadım gitti şuraya kafayı yememe az kaldı

bakayım ben biraz daha düzgün bir şey bulana kadar devam
hocam yer yataği filan yapabilirseniz cok bos yer olur

Ben bazen gereksiz şeyleri direk çöpe atarım. Öneririm odada yer açılıyor.

Yatağının ayağını uzatıp 2 katlı yapabilirsin. Pc masasını da onun altına koyarsın gibi.
Aslında seçenek çok. Çinlilerin Minimalist oda tasarımlarını araştır derim. Duvardan çıkan veya Tavandan düşen otomatik yatak gibi gibi.
yatağa dünya para verdik muhtemelen sıcak bakmazlar yeni bir şey konusuna elimde ki imkanlarla düzeltmeye çalışıyorum sadece bakalım böyle devam ediyorum zaten 1 senem kaldı gider ayak masraf çıkarmayayım .D

hocam yer yataği filan yapabilirseniz cok bos yer olur
bazanın içi eşya dolu olmasa amerikan usulü bazasız çerçeve sadece öyle yaparım yada üstte hocamın yazdığı gibi ranza şeklinde ama masa altta olacak seneye yurt dışına gideyim krallar gibi dizeceğim o zaman

oğlum taştaş mı geçiyorsunuz?
bakıyorum birisi hava durumu tahmini yapıyor bakıyorum birisi manyak çizim yapmış korkuyorum einstein falan bu forumdan çıkacak diye
1757942502119.webp

Ekler

• 1757942447589.webp
    1757942447589.webp
    17.1 KB · Hit: 6
bakıyorum birisi hava durumu tahmini yapıyor bakıyorum birisi manyak çizim yapmış korkuyorum einstein falan bu forumdan çıkacak diyeAlıntıyı görüntüle
forumu toplayıp genel bir darbe yapsak alırız aslında .d hocam benim zeka yetmedi düzen için yardım istedim biraz oda olmadı saldım düzen müzen yok bu saatten sonra .d

bakıyorum birisi hava durumu tahmini yapıyor bakıyorum birisi manyak çizim yapmış korkuyorum einstein falan bu forumdan çıkacak diyeAlıntıyı görüntüle
GHADUGHNIOADGUIO HAVA DURUMUNU YENİ GORDUM FAVORİ KONUM BU OLDU

ve evet kasamın içinde böbrek taşım var anı olsun diye koydum (nemrut dağından çaldım)
bu arada gerçekten nemrut dağından çaldım bir tane daha var oda cam kapanmasın diye camı tutuyor bu taşta ağır ekran kartının üstüne koyacaktım ya anakart ya ekran kartı pinleri yamulacaktı risk almadım düz koydum öyle

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: NLE.
Geri