Neler Yeni

Dün bir test yaptım fan hala en yüksekte çalışıyor

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Sistemde bir sıkıntı vardı aida yük testı açtım işlemci fanı fulledi ama kısmadı ve hala full hız çalışıyor düşüremiyorum da ayar yapsam bile

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Sistemde bir sıkıntı vardı aida yük testı açtım işlemci fanı fulledi ama kısmadı ve hala full hız çalışıyor düşüremiyorum da ayar yapsam bile
hocam işlemci fanınız stok ise stok fan zaten neredeyse hep tam hız çalışıyor biosdan silent moda falan almadığınız sürece

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam işlemci fanınız stok ise stok fan zaten neredeyse hep tam hız çalışıyor biosdan silent moda falan almadığınız sürece
Thermalright phantom spirit hocam ryzen 5 7600 şuan ayar yapsam bile algılamıyor düşmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ses yapıyor kulaklıkta bozuldu kafam şişti diyebilirim

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Thermalright phantom spirit hocam ryzen 5 7600 şuan ayar yapsam bile algılamıyor düşmüyor

Çok ses yapıyor kulaklıkta bozuldu kafam şişti diyebilirim
Fanı fullediginiz uygulamaya girin oto moda alıp çıkın ve uygulamanın her windowsu acarken baslamadigindan emin olun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Fanı fullediginiz uygulamaya girin oto moda alıp çıkın ve uygulamanın her windowsu acarken baslamadigindan emin olun
uygulama değil hocam biostan neyse fan söktüm fansz da boşta 58 çalışıyor sorun değil oyun oynamayacağım için ısnmaz glb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Bios sıfırlayarakda deneyebilirdiniz hocam
Herşeyi yaptım o yüzden konu açtım zaten

ve komiktir yazılmda %54 hzda çalışıyor diyor ama en full hızında çalışıyor şuan

@Mehmet Yılmaz hocam neden olmuş olabillir msı center da 54 ila 49 da dönüyor diyor

Bios sıfırlayarakda deneyebilirdiniz hocam
Suçluyu buldum data kablosu çıkmış çoklayıcıdan şuan tek fan takılı %20 de çalışıyor boşta 51 derece

Son düzenleme:
Top Bottom