hocam işlemci fanınız stok ise stok fan zaten neredeyse hep tam hız çalışıyor biosdan silent moda falan almadığınız süreceSistemde bir sıkıntı vardı aida yük testı açtım işlemci fanı fulledi ama kısmadı ve hala full hız çalışıyor düşüremiyorum da ayar yapsam bile
Thermalright phantom spirit hocam ryzen 5 7600 şuan ayar yapsam bile algılamıyor düşmüyorhocam işlemci fanınız stok ise stok fan zaten neredeyse hep tam hız çalışıyor biosdan silent moda falan almadığınız sürece
Çok ses yapıyor kulaklıkta bozuldu kafam şişti diyebilirimhocam işlemci fanınız stok ise stok fan zaten neredeyse hep tam hız çalışıyor biosdan silent moda falan almadığınız sürece
Fanı fullediginiz uygulamaya girin oto moda alıp çıkın ve uygulamanın her windowsu acarken baslamadigindan emin olunThermalright phantom spirit hocam ryzen 5 7600 şuan ayar yapsam bile algılamıyor düşmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok ses yapıyor kulaklıkta bozuldu kafam şişti diyebilirim
uygulama değil hocam biostan neyse fan söktüm fansz da boşta 58 çalışıyor sorun değil oyun oynamayacağım için ısnmaz glbFanı fullediginiz uygulamaya girin oto moda alıp çıkın ve uygulamanın her windowsu acarken baslamadigindan emin olun
Bios sıfırlayarakda deneyebilirdiniz hocamuygulama değil hocam biostan neyse fan söktüm fansz da boşta 58 çalışıyor sorun değil oyun oynamayacağım için ısnmaz glb
Herşeyi yaptım o yüzden konu açtım zatenBios sıfırlayarakda deneyebilirdiniz hocam
Suçluyu buldum data kablosu çıkmış çoklayıcıdan şuan tek fan takılı %20 de çalışıyor boşta 51 dereceBios sıfırlayarakda deneyebilirdiniz hocam