Waxen 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,456 Dahası Reaksiyon skoru 1,143 Konum İstanbul/Fatih İsim Hüseyin Levent Twitter None Facebook None 26 Mart 2020 #1 Sanırım baya büyük paraları olanlar. Bizim ve Abdullah abinin liderliğinde baya bi dokunmuşuz onlara. Ne düşünüyorsunuz ?
Sanırım baya büyük paraları olanlar. Bizim ve Abdullah abinin liderliğinde baya bi dokunmuşuz onlara. Ne düşünüyorsunuz ?
K Koray 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 816 Dahası Reaksiyon skoru 433 Yaş 24 İsim Koray A. 26 Mart 2020 #2 Joffierr yazmış: Sanırım baya büyük paraları olanlar. Bizim ve Abdullah abinin liderliğinde baya bi dokunmuşuz onlara. Ne düşünüyorsunuz ? Devamı için tıklayın... Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu forum ayakta kalıcak!
Joffierr yazmış: Sanırım baya büyük paraları olanlar. Bizim ve Abdullah abinin liderliğinde baya bi dokunmuşuz onlara. Ne düşünüyorsunuz ? Devamı için tıklayın... Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu forum ayakta kalıcak!
İbrahim Özel 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,772 En İyi Cevap 13 26 Mart 2020 #3 Forumu çekemediler ama bu bizi durdurmaya yetmez. Ben ve diğer arkadaşlar her zaman birbirimize yardım etmeye devam edeceğiz.
Forumu çekemediler ama bu bizi durdurmaya yetmez. Ben ve diğer arkadaşlar her zaman birbirimize yardım etmeye devam edeceğiz.