Neler Yeni

Dünyam başıma yıkıldı

Furrrky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
Az önce eve geldim. Arabamın çizildiği haberini aldım babamdan. Dünyam başıma yıkıldı. ********(ler) arabayı çizmişler bütün moralim alt üst oldu. Arabayı kapalı olsa bile 7/24 izleyecek hatta mümkünse tesla tarzı bir izleme aracın her yerini izleyecek bir kamera öneriniz var mı? Biri yaklaştığında tehlike algıladığındada çalışmaya başlasa olur. Var mı böyle bir kamera bilmiyorum ama en kötü araç içi bir kamera öneriniz var mıdır?

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tadic3453
Az önce eve geldim. Arabamın çizildiği haberini aldım babamdan. Dünyam başıma yıkıldı. ********(ler) arabayı çizmişler bütün moralim alt üst oldu. Arabayı kapalı olsa bile 7/24 izleyecek hatta mümkünse tesla tarzı bir izleme aracın her yerini izleyecek bir kamera öneriniz var mı? Biri yaklaştığında tehlike algıladığındada çalışmaya başlasa olur. Var mı böyle bir kamera bilmiyorum ama en kötü araç içi bir kamera öneriniz var mıdır?
Geçmiş olsun hocam

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,814
İsim
Orkun
Genelde ön cama ve arka cama takılan tarzda kameralar oluyor, aracın sağını solunu gösteren tarzda harici hiç görmedim.
Tesla gibi elektrikli araçlarda oluyor o da sensör olarak kullandığı için ek özellik sunuyorlar aynı kamerayla.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Arda doğan
Geçmiş olsun

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Eşgal tanımlasan yapabileceğin bir yere kadar maalesef. Çoğu araç kamerası hareket anında kayıda otomatik başlıyor araştırsan bulabilirsin.

Shourd

80+ Gold
geçmiş olsun reis tavsiyem şöyle dikiz aynasının üstüne fln taktırman zaten çoğu yer gözükür hem ön hem arka alırsın yada hem kaza gibi şeylerde hakkını savunursun birde soru sorucamda ne kadr çizmişler

Furrrky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde ön cama ve arka cama takılan tarzda kameralar oluyor, aracın sağını solunu gösteren tarzda harici hiç görmedim.
Tesla gibi elektrikli araçlarda oluyor o da sensör olarak kullandığı için ek özellik sunuyorlar aynı kamerayla.
yani nabalım en kötü öyle alıcaz. Hiç yoktan iyidir en azından arkadan önden görürüz bir şekilde yapanı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eşgal tanımlasan yapabileceğin bir yere kadar maalesef. Çoğu araç kamerası hareket anında kayıda otomatik başlıyor araştırsan bulabilirsin.
araştırıyorum buldum fakat hiç bilgim yok marka modellerle alakalı

G sensörü deniliyormuş galiba onlarada

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Volkan
Güvenlik kamerası alabilirsin
onlar geniş açılı oluyor. Mesela satılan anker kamera vardı powerbank ile çalışıyor bu şekilde de yapabilirsin. Sensörlü zaten onlar biri gelince sana görüntü gönderiyor eğer internet baglayabilirsen wifi ile felan.

Furrrky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun reis tavsiyem şöyle dikiz aynasının üstüne fln taktırman zaten çoğu yer gözükür hem ön hem arka alırsın yada hem kaza gibi şeylerde hakkını savunursun birde soru sorucamda ne kadr çizmişler
valla videoyu atamadım uğraşamadımda böyle ss aldım. Araç kirli ne kadar belli oluyor bilmiyorum. Yer yer pasta cilayla geçer yer yer geçmez diye düşünüyorum

Güvenlik kamerası alabilirsin
onlar geniş açılı oluyor. Mesela satılan anker kamera vardı powerbank ile çalışıyor bu şekilde de yapabilirsin. Sensörlü zaten onlar biri gelince sana görüntü gönderiyor eğer internet baglayabilirsen wifi ile felan.
var mı hiç link falan bildiğin veya marka

Ekler

• a.png
    a.png
    901.9 KB · Hit: 37
  • aaa.png
    aaa.png
    859.1 KB · Hit: 34
  • aaaaa.png
    aaaaa.png
    902.5 KB · Hit: 32
  • aaaaaaa.png
    aaaaaaa.png
    1.1 MB · Hit: 32
  • aaaaaaaaaaaaaaa.png
    aaaaaaaaaaaaaaa.png
    843.5 KB · Hit: 38

Shourd

80+ Gold
valla videoyu atamadım uğraşamadımda böyle ss aldım. Araç kirli ne kadar belli oluyor bilmiyorum. Yer yer pasta cilayla geçer yer yer geçmez diye düşünüyorum

çok bişi yok gibi anladığım kadarıyla kasıtlı yapmış boydan boya çizmiş fotoğrafta öyle gözüküyor ve bence pasta cila kurtır gibi ya

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan

şöyleleri yakalayıp sevmek lazım biraz

Furrrky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan
şöyleleri yakalayıp sevmek lazım biraz
ya yapılır mı böyle bir şey bee ulan orda babamın 32 yıllık emeği var insanlar ne şartlarda alıyor arabaları. Ulan silecek kaldır ne bileyim kağıda küfür yaz uyarı yaz yapıştır cama ulan böyle iş yapılır mı?

70mai A500S Pro / 70mai RC06 Araç İçi Arka Kamera / Xiaomi 70MAI UP02 Park Modu Kiti

son 2 yıldır her araba değiştiğimde direk bu kamerayı takarım. Annemle babamın arabalrına da aynı şekilde trafik bu ne olacağı belli değil
araç beyninde problem vs çıkartır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom