Arakdaşım sen ne anlatıyorsun üşenmedim baktım Dünya'nın en iyi sistemi yazdığım sistemde 8999 TL'ye RX 6600, 9999 TL ye RX 6650XT li sistem yapmışım bahsettiğin kanal o fiyatlarla alakalı sonrasında sistem bile çıkmamış. 19K'ya DDR5 sistem istiyor sen eşek arıyorsun sadece ve beni sadece ama sadece bu aç gözlülük deli ediyor. biri de o fiyata imkansız yazınca 7500f'ten Ryzen 5 5600e DDR4 sisteme düşüyorsun bari bir dik duruş olsun. Ben sistemi sana yapmıyor kadir kıymet bilen insanlara yapıyorum umarım sistemi alamazsın.
Ben kendime sistem istemiyorum zaten, zamanında yaptı da demiştim ama dediğim olay 3060'lı 12400F'li sistemde olmuştur. Aşşağıda belirtmişimdir de yeri geldiğinde ciddi anlamda dünyadaki en iyi F/P sistemi çıkardığını hatta zirve olduğunu da bu olayın biliyorum sadece yaşanan olaydan bahsettim ki muhtemelen diğer Youtuber'larında başına gelmiştir, sonuçta kimin hangi firmayla nasıl bir anlaşma yaptığını siz bilemezsiniz, talihsizlik olur.
Abdullah Hacıgül çabuk sinirleniyor ve savunması hep sert oluyor bence ekran kartını tutturdum
https://www.incehesap.com/wardon-40...RvkPdjwIzRbw9r2Z9DgWIRHy-ewvz2ORoCHywQAvD_BwE Bileşenler zayıf evet ama 23.5k fiyatı var benzer 24K bandına da sistemler var, DDR5 dediğim fiyata zor mu imkansızmı artık sen "imkansız" dediysen doğrudur, ama DDR4 olur gibiymiş anladığım kadarıyla 3 aşşağı 5 yukarı.
Bu dik duruş yamuk duruş meselesi değil ki sistem hakkında uygun fiyat için düşüncemdir, Fiyat/Performansı arttırmak hakkında. Ve yine sistemi almıyorum, o yüzden yorum yapmam; sadece tahmin ve alacaklar için "olursa güzel olur" şeklindedir.
Nisandan bu yana ban yemiyor dellendi oğlan.. Gerçi girmiyordum bayadır ama beni çeken konular açılıyor