Dünyanın en iyi işlemcisini inceliyorum (!)

Domenico Tedesco

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,636
Evet arkadaşlar yaklaşık 700 dolar fiyatında olan o meşhur işlemci şuan elime geçti,
PENTİUM E2180!
Bu işlemci tam bir canavar overclock ile cyberpunk bile açacağını düşünüyorum. Bazı fotoğraflar IMG_20210322_164604.jpgIMG_20210322_164551.jpgIMG_20210322_164532.jpg
Evet arkadaşlar bu şahane işlemcimiz 2.00 ghz de çalışıyor ve mükemmel ısınıyor, evet evet mükemmel ısınıyor. IMG_20210315_145825.jpg
Menemen yaptım güzelcene hemde yumurtalı zengin menemeni yani. Bu kadar ısınan bir işlemci ne gördüm ne duydum, bizim eve güneş gibi Doğan bu işlemci güneşten bile sıcak.
Artıları =
Doğalgaza gerek kalmıyor
Tüpe gerek kalmıyor
Mangal için kömür ve ızgara gerekmiyor direk kasaya atıyoruz.
Eksileri=
Fan biraz ses yapıyor ve fazla güç tüketiyor bazende bacağımı yakıyor.

Alacaklar varsa tüm 775 pin anakartlara uyumludur ben cs 1.6 bile oynarım sıkıntısız 100 fps aldım. Böyle bir işlemci görmedim.
Anlamadık yani stok Fan ve kaliteli bir macun ile nasıl böyle güzel ısınıyor anlamak güç.
Google da 100% kullanılıyor çok iyi.

Evet arkadaşlar yaklaşık 700 dolar fiyatında olan o meşhur işlemci şuan elime geçti,
PENTİUM E2180!
Bu işlemci tam bir canavar overclock ile cyberpunk bile açacağını düşünüyorum. Bazı fotoğraflar Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar bu şahane işlemcimiz 2.00 ghz de çalışıyor ve mükemmel ısınıyor, evet evet mükemmel ısınıyor. Alıntıyı görüntüle
Menemen yaptım güzelcene hemde yumurtalı zengin menemeni yani. Bu kadar ısınan bir işlemci ne gördüm ne duydum, bizim eve güneş gibi Doğan bu işlemci güneşten bile sıcak.
Artıları =
Doğalgaza gerek kalmıyor
Tüpe gerek kalmıyor
Mangal için kömür ve ızgara gerekmiyor direk kasaya atıyoruz.
Eksileri=
Fan biraz ses yapıyor ve fazla güç tüketiyor bazende bacağımı yakıyor.

Alacaklar varsa tüm 775 pin anakartlara uyumludur ben cs 1.6 bile oynarım sıkıntısız 100 fps aldım. Böyle bir işlemci görmedim.
Anlamadık yani stok Fan ve kaliteli bir macun ile nasıl böyle güzel ısınıyor anlamak güç.
Google da 100% kullanılıyor çok iyi.
700 dolar dikkatimi çekti KDKDL

abi 200 çokmuş bende 5 lira var babam haftaya öder.
Kardeşim piyasa çok kötü şu madenciler doldu hep sorma valla ben 10 a aldım ama 200 e kadar çıktı ikinci elleri hiç sorma. Babanla indirimde yaparız sıkıntı yok hallederiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri