Neler Yeni

Dünyanın en iyi sıvı soğutması MI?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Yunus Şahin
Hocam ayri bir konu açacağım tabikide öncelikle arctic 360 ve 420mm ayarlamaya çalışıyorum. Tam bir karşılastirma olsun istiyorum. Sonuçları bende merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macun olarak mx-4 kullanıyordum. kullandığım arctic 2 280mm 1 seneden fazladir kullanıyorum yani bu kadar derece macun yenilemesi ile alakalı değil periodik olarak temizliklerini yapıyordum. Ekwb ses olarak boşta çok sessiz yükte ise arcticle ayni sesi veriyor gibi öyle aşırı bir uğultu duymadim. Son olarak Arctic bildiğiniz fiyat performans ürünü gibime geldi o fiyatlara aldığın en kaliteli ürün olarak ama verdiğiniz para karşısında aldığınız performans artiyorsa açıkçasi ekwb öne çıkıyor.

Arctic var bende 7800x3D ile yardımcı olabilirim isterseniz. Sanırım bende satışa koyup bende EK alayım diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet
7200 olmuş ama alıyorum artık ikna ettin hocam beni :)
Tek kafamdaki düşünce kasa ambiyansı bakımından ekwb ile uyumlu fanlarım yok onu da halledicez bi şekilde. Ekwb fanlarını satan bi yer bulamadım tr de. Kasa h6 flow
Hocam kullandığım kasa be quiet dx500 modeli. Soğutucuyu Kasanin ön paneline montajını yaptim. Kasanin kendi 3 adet 140mm fanlarını egzoz olarak 1 arkaya 2 tane üstte olacak şekilde konumlandirdim. Ek nin fanlari avrupa piyasasinda cok pahali neredeyse 20€ adeti. Klasik 4 pin olarak değil 8 pinli bağlantı kullanmışlar anakarta montajinda yaninda gönderdikleri cevirici ile bağlıyorsunuz. Benim tek sıkıntım soğutucu ile ekran kartim birbirine çok yakın oldu :)

ekwb custom sogutmada konusunda zirvedeki lerden biridir, gtx 980 sli backplate ve sogutucusunu hala kullanırım 2015 ten beri..
Costum düşünüyorumda hocam ama maliyetleri de düşündürüyor :)

Ekler

• IMG_20240411_123647.jpg
    IMG_20240411_123647.jpg
    1.3 MB · Hit: 38
Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Yunus Şahin
Hocam ben Manisa'da ikamet ediyorum ayni sehirdeysek seve seve yardimci olurum

Ankaradayım hocam ya tüh. Neyse artık. Bende bayram tatilindeydim. Ankara’ya gelince testleri yapıp stoklayım. Sonra satışa koyup, EK almak istiyorum. O şekilde karşılaştırma yaparım bende.

EK’nın içinde Ectotherm termal macunu mu geliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet
Ankaradayım hocam ya tüh. Neyse artık. Bende bayram tatilindeydim. Ankara’ya gelince testleri yapıp stoklayım. Sonra satışa koyup, EK almak istiyorum. O şekilde karşılaştırma yaparım bende.

EK’nın içinde Ectotherm termal macunu mu geliyor?
Ek'nin beğendiğim diğer kismi ise pompanın üzerinde macun sürülü geliyor ayrica kutunun içerisinde 0.8 gram kadarda ectotherm ilave macun koymuşlar. Hani kutusunu açtığınızda premium bir ürün almış gibi hissiyat yaratıyor Arcticten sonra :)

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
Hocam kullandığım kasa be quiet dx500 modeli. Soğutucuyu Kasanin ön paneline montajını yaptim. Kasanin kendi 3 adet 140mm fanlarını egzoz olarak 1 arkaya 2 tane üstte olacak şekilde konumlandirdim. Ek nin fanlari avrupa piyasasinda cok pahali neredeyse 20€ adeti. Klasik 4 pin olarak değil 8 pinli bağlantı kullanmışlar anakarta montajinda yaninda gönderdikleri cevirici ile bağlıyorsunuz. Benim tek sıkıntım soğutucu ile ekran kartim birbirine çok yakın oldu :)

Costum düşünüyorumda hocam ama maliyetleri de düşündürüyor :)
maalesef öyle, bugünümüz yarından iyi

Ekler

• 1.png
    1.png
    1,020.6 KB · Hit: 49
  • 2.png
    2.png
    278.7 KB · Hit: 50

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Yunus Şahin
Ek'nin beğendiğim diğer kismi ise pompanın üzerinde macun sürülü geliyor ayrica kutunun içerisinde 0.8 gram kadarda ectotherm ilave macun koymuşlar. Hani kutusunu açtığınızda premium bir ürün almış gibi hissiyat yaratıyor Arcticten sonra :)

Kalite işte. Neyse umarım bende satarım elimdekini de geçerim EK’ya biran önce. 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,145
Üyeler
168,246
Son üye
GunsNRosess
Top Bottom