Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 15,063
S22 Ultra bence.Evet herkesin fikrini merak ediyorum açıkcası. Dünyanın en iyi telefonu kişiye göre değişebilir. Sizce dünyanın en iyi telefonu hangisidir?
S22 Ultra bence.Evet herkesin fikrini merak ediyorum açıkcası. Dünyanın en iyi telefonu kişiye göre değişebilir. Sizce dünyanın en iyi telefonu hangisidir?
Fiyatı özgürlük açısından söylemedim o an aklıma geldi avantaj açısından. iTunes'le uğraşmaktan çok daha iyi kabloyu takıp atmak veya gördüğünü direkt olarak telefonundan indirmek.İos cihazlarada itunes üzerinden istediğini atabiliyorsun. androidde ne indiriyorsan İos cihazlarada indirebiliyorsun kestirmeler üzerinden. fiyat özgürlük değildir.
iPhone 13 pro Max 1 TBEvet herkesin fikrini merak ediyorum açıkcası. Dünyanın en iyi telefonu kişiye göre değişebilir. Sizce dünyanın en iyi telefonu hangisidir?
Hahahaha tmm Xiaomi kullanmaya devam et senİpone onuç pto mex (!)
Aynnn knk ZiAomi Müq kaLiTe.Hahahaha tmm Xiaomi kullanmaya devam et sen
Kamera olarak Honor Magic4 Ultimate.Evet herkesin fikrini merak ediyorum açıkcası. Dünyanın en iyi telefonu kişiye göre değişebilir. Sizce dünyanın en iyi telefonu hangisidir?
Aldığımdan Beri bir kere taktım daha bitmedi Karşim (!)Aynnn knk ZiAomi Müq kaLiTe.
İphone 13pro max şu andaEvet herkesin fikrini merak ediyorum açıkcası. Dünyanın en iyi telefonu kişiye göre değişebilir. Sizce dünyanın en iyi telefonu hangisidir?