LogiMess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
peki ya gerçekse ?
peki ya gerçekse ?
Treyarch açtığı konudan sonra herkes nokta kullanıyor D-dostum sakin ol sadece yaşadığımı söyledim kızmaSenin Huawei telefonun kötü diye tüm Huawei telefonlar kötü olmuyor.
Bir telefona ben en fazla 3 3,5k veririm 5k dan fazla veren benim için 0 dırBen bir telefona 14000 TL versem içim rahat etmez.
8+8 niye yapmamış HUAWEİ Söstöm dözmöyö bölmöyö8mb ram var alınmaz (!)
1. Ben noktalama işaretlerine her zaman dikkat ediyordum.Treyarch açtığı konudan sonra herkes nokta kullanıyor D-dostum sakin ol sadece yaşadığımı söyledim kızma
Gerek kamera gerek işlemcisiyle dünyanın en iyi telefonu artık ülkemizde.
Fiyatı ise 13.999 TL. Gerçekten çok yüksek. Fotoğraf makinesi almak yerine alınabilir ama bi telefona 14K verilmez.
satış linki: Huawei Mate 40 Pro 256 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı (hepsiburada.com)
1. sinirli tavır takınmışsın öyle sezdim o yüzden yazdım1. Ben noktalama işaretlerine her zaman dikkat ediyordum.
2. Kızdığımı kim söyledi?
Şarj adaptörü olmayan telefon iphone 12Google olmayan telefona bu fiyat
1. Yanlış sezmişsin.1. sinirli tavır takınmışsın öyle sezdim o yüzden yazdım
2. ben hiç görmedim ve yaklaşık 1 saa önce konu açılıp benim yazım yanlışı yapmamı paylaşıp, raporlayıp konu açıldı
sinirliyim bu konuda
(sana karşı sinirli değilim)
Neden bu kadar para verdiğim telefona apk yükleyeyim? Alternatif çok var bu fiyat bandında.Şarj adaptörü olmayan telefon iphone 12
Ayrıca apk indirebiliyon