Neler Yeni

Fotoğraf çekip paylaşmak için 15 pro max almak.

bymeloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Melih Özdöl
İyi forumlar arkadaşlar. Çiçeği burnunda bir baba adayıyım. Hayırlısıyla yaza girerken evladımızı kucağımıza alacağız. Bu bağlamda size danışmak istediğim durum şöyle.

Bende eski bir külüstür bir huawei telefon, eşimde ise iphone 7 plus 32gb var.

Haliyle çocuk olacağı için fotoğraflarını çekmek, anı biriktirmek ve her annesinin de hevesi olduğu gibi bu fotoğrafları paylaşmayı arzuluyor.

Bu sebeple model yükseltmeyi düşünüyoruz. Eşimin telefonunu-7 plus- ben alacağım. Eşime ise bol bol anı biriktirebileceğimiz depolama ve kamera yönünden en mantıklı telefonu almak istiyorum.

Açıkçası doğrudan 15 pro max almaktı niyetimiz ancak 70 bin tl lik fiyatı cep yakıyor. Alamayacak durumda olduğumuzdan değil ama iphone13'ün bile fiyatı 35 bin tl olduğunu göz önünde bulundurursak pek elim gitmedi almaya size danışmak istedim.

Yukarıda belirttiğim durumu da göz önünde bulundurarak siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Doğrudan 15 pro max al çocuk büyüyene kadar kafan rahat olsun mu dersiniz? Yoksa o paraya hem kendine hem eşine iphone 13 alırsın, fotoğraf çekip paylaşmak için o kadar bir telefona o para verilmez mi diye düşünürsünüz?

Özellikle uzun vadede kamera performansı yönünden değerlendirip fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

aeaeae

80+
sadece foto cekceksen Fuji X S20 falan al. 15 Pro Max tirnagi olamaz. Fuji X S20 + Galaxy S23 kombinasyonu sadece 15 Pro Max almaktan cok daha mantikli olur. enayilik yapmak istiosan 13 de var. gereksiz heyecan ariom 15 pm alcam dersen de al ne diyelim, uzmez, tas gibi tel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,741
Üyeler
171,800
Son üye
Altay64
Top Bottom