Sadece gameloopdami oluyorİnternet iyi bir durumdayken Gameloop'a girip PUBG Mobile oynamaya çalışıyorum hop internet mahvoluyor, çöp hale geliyor ve internet kopuyor bu kadar.
Sil yeniden yukleEvet hocam sadece onda oluyor.
Dünyanın en saçma sorununun bu olduğuna emin misin.İnternet iyi bir durumdayken Gameloop'a girip PUBG Mobile oynamaya çalışıyorum hop internet mahvoluyor, çöp hale geliyor ve internet kopuyor bu kadar.
Kaç kez yaptım internete de yazdım ama bir çözüm bulamadım.Sil yeniden yukle
Bence evet bu, sen daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaştın mı yada duydun mu ?Dünyanın en saçma sorununun bu olduğuna emin misin.
Belki bir şeyi güncelliyodur. Gameloop açıkken görev yöneticisinden ne kadar internet kullandığına bak.Kaç kez yaptım internete de yazdım ama bir çözüm bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence evet bu, sen daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaştın mı yada duydun mu ?
İnternet kullanımı 0 bazen 0.1 oluyor. Ciddi anlamda bıktım bu sorundan ve oyunu da oynayamıyorum.Belki bir şeyi güncelliyodur. Gameloop açıkken görev yöneticisinden ne kadar internet kullandığına bak.
Herkesin kendine göre derdi varDünyanın en saçma sorununun bu olduğuna emin misin.
O zaman dünyanın en saçma sorunu değil benim en saçma sorunum derdi.Herkesin kendine göre derdi var
Sorun falan yok komiğime gitti "Dünyanın en saçma sorunu" nun bu olması.Senin sorunun ne ? Buna mı takıldın burada ?